Gadea si Mihalache, PERECHEA serii la balul romanilor din Munchen: “Aerul devine greu respirabil”

politica

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, si seful Administratiei Prezidentiale, Dan Mihalache, au petrecut cot la cot, sambata seara, alaturi de romanii din Munchen. Multi dintre cei prezenti s-au declarat uimiti si revoltati de prezenta lui Gadea, care inainte de alegerile prezidentiale a dus o campanie dura si mincinoasa impotriva diasporei pro-Iohannis.

Imaginea a fost publicata pe Facebook de jurnalistul Grigore Cartianu.

„Soc si groaza la Balul Sasilor, desfasurat sambata seara in restaurantul Hofbraukeller din Munchen!

Cei 300 de participanti, majoritatea membri ai Asociatiei Sasilor din Transilvania, emigrati in Germania de Vest inainte de 1989, au descoperit la o masa doua personaje nedorite: Dan Mihalache si Mihai Gadea.

Seful Administratiei Prezidentiale a fost trimisul lui Klaus Iohannis la sarbatoarea sasilor ardeleni din Bavaria. Este insa neclar cum a ajuns acolo directorul Antenei 3: pe cont propriu sau invitat de Mihalache, in delegatia Administratiei Prezidentiale?

Prezenta celor doi a provocat rumoare printre participanti. Majoritatea considerau ca Iohannis ar fi putut trimite pe oricine altcineva, dar nu pe “USL-istul Mihalache”. In privinta lui Gadea, indignarea era totala., relata aseara o participanta la petrecere. “Si Gadea, si Mihalache… e prea mult! Am vazut oameni revoltati, chiar furiosi. Poate faptul ca sta langa orchestra sa-l salveze pe Gadea!”

Agitat, nervos, directorul Antenei 3 a iesit de mai multe ori din restaurant, butonand telefonul, vorbind si gesticuland.

Ambasadorul Romaniei la Berlin, Emil Hurezeanu, nu a fost prezent. A venit, in schimb, ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Werner Hans Lauk, care s-a intretinut mai tot timpul cu parlamentarul german Bernd Fabritius, colegul sau de masa.

“L-am rugat pe Fabritius sa-i transmita lui Iohannis ca, la alegerile din noiembrie 2014, nu am stat la coada 5 ore in primul tur, respectiv 11 ore si jumatate in al doilea tur, ca sa-l votez, pentru ca seful Cancelariei sale sa umble acum cu ‘gadele’ care mintea intruna ca nu sunt cozi la consulate si ca, de fapt, diaspora nu prea vrea sa voteze”, mi-a comunicat o sursa din interiorul petrecerii.

La finala prezidentiala din 16 noiembrie 2014, Munchen a fost orasul in care Iohannis a obtinut cel mai mare procent: 97,87% (Ponta, doar 2,13%). Dintre cele 4.037 de voturi valabile, lui Iohannis i-au revenit 3.951, iar lui Ponta doar 86! Topul voturilor pro-Iohannis (si anti-Ponta) e dominat de orasele germane (Munchen – 97,87%, Bonn – 97,12%, Stuttgart – 96,88%) si engleze (Portsmouth – 96,48%, Londra – 96,24%)”, a scris Cartianu pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: