politica

Genialul Ciolacu stie cum va evalua pandemia: „Iohannis trebuie sa anunte urgent un plan de reducere etapizata a restrictiilor”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca romanii care au iesit in strada simt ca statul i-a abandonat si ca acum este momentul ca presedintele Klaus Iohannis sa anunte un plan de reducere etapizata a restrictiilor.

„Nu exista ‘teroristi’, ‘saraci’ sau ‘asasini’! Exista doar romani! Romani disperati. Unii ca mor de foame, altii ca sunt extenuati dupa un an de zile de lupta cu pandemia! Toti sunt revoltati de aroganta, lipsa de transparenta, deciziile contradictorii si neaplicarea egala a legii, toti simt ca statul i-a abandonat, ca au ramas pe cont propriu. Acum este momentul ca Iohannis sa se hotarasca daca este presedintele tuturor romanilor sau daca va continua sa intretina haosul din societate. Acum Iohannis trebuie sa anunte urgent un plan de reducere etapizata a restrictiilor”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adaugat ca acum este momentul ca demnitari precum Vlad Voiculescu si Raluca Turcan, „care au sfidat regulile impuse tuturor cetatenii obisnuiti”, „sa zboare din functii”.

„Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care sa ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate si de masuri coerente pentru a le proteja locurile de munca. Altfel, tensiunea sociala se va transforma, rapid, intr-un cutremur care va matura sansele tarii de a iesi din criza”, a mentionat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, s-a intalnit la Beijing cu omologul sau chinez, Wang Yi

Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang…

8 minute ago

Casa Alba incurajeaza Germania sa trimita Ucrainei rachete cu raza lunga de actiune, Taurus, dupa ce americanii au livrat luna aceasta la Kiev rachete ATACMS

Administratia de la Casa Alba spera ca recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete…

23 de minute ago

Dan Voiculescu se da cu Firea. Sondaj la Antena 3, Piedone este trantit pe locul 2, de la 40% a fost adus la 28%

Antena 3 a prezentat, joi seara, un sondaj ARA din care rezulta ca Gabriela Firea…

10 ore ago

42 de persoane au fost evacuate in urma prabusirii unei strazi in Slanic. Situatia este in permanenta monitorizata

Peste 40 de persoane au fost evacuate, joi, din zona in care s-a surpat o…

12 ore ago

Prea stridenta! Un tribunal german dispune inlaturarea unei statui colorate dintr-un cimitir

De trei ani, o disputa intre comunitate si parintii unui tanar decedat din orasul german…

12 ore ago