George Simion a declarat in SUA ca romanii isi vand votul pe 100 de dolari: „Suntem ca in lumea a treia” – Video

politica

George Simion

Declaratii delirante facute de presedintele AUR, George Simion, in cadrul unui interviu pe care l-a acordat unei jurnaliste pro-Trump in timpul vizitei sale in America. El a sustinut ca romanii isi vand votul cu 100 de dolari.

„Suntem, ca in lumea a treia, in ce priveste alegerile pentru primari, pentru ca ei chiar cumpara voturi, ei platesc 100 de dolari pentru fiecare vot”, a sustinut Simion.

„Incearca sa foloseasca impotriva noastra agenti ai statului paralel, presa corupta, imprastiind minciuni”, a insistat Simion.

„Este incredibil, delegatii ale tarilor vin la noi pentru a cauta ajutor”, a concluzionat jurnalista americana dupa ce l-a auzit pe Simion.

Aceste declaratii nu au fost redate si in inregistrarile postate de Simion pe paginile sale de Facebook si YouTube.

Citeste si: Minciunile lui Simion in SUA. A sustinut ca a fost arestat „de multe ori” si „inchis” pentru ca „promovez adevarul” – Video

Presedintele AUR, George Simion, a facut si alte afirmatii aiuritoare in fata jurnalistilor americani simpatizanti ai lui Donald Trump in cursul vizitei sale in Statele Unite.

„Ati condus mitinguri masive, ati fost arestat de multe ori ba chiar ati fost si la inchisoare”, a spus o jurnalista pro-Trump in timpul unui interviu cu Simion. Conform imaginilor, Simion a dat aprobator din cap.

„Eu promovez adevarul. (…) Ne luptam cu cenzura in Romania”, a spus liderul AUR.

Intr-un alt interviu, Simion a sustinut ca el este „cel mai antirus lider politic din Romania”. Alte afirmatii delirante facute de Simion in fata jurnalistilor pro-Trump:

Dup ace s-a plans in SUA ca „nu mai avem libertate de exprimare” si a prezentat o imagine de cosmar a Romaniei, Simion s-a intors la Bucuresti si a organizat nederanjat de nimeni un miting fara autorizatie in fata vilei din Aviatorilor despre care Recorder a sugerat ca ar urma sa devina locuinta de protocol a lui Klaus Iohannis.

Citeste si: Simion, Piperea si Terhes sunt la Washington: „Se ploconesc sa prinda o poza cu Trump. Dar acasa se dau viteji spunand ca nu vor sa fim ‘colonie’ a SUA”

Liderii AUR s-au aflat saptamana trecuta la Washington, la „cea mai mare conferinta republicana: CPAC / The Conservative Political Action Conference”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: