George Simion ii injura si ii ameninta pe „tradatorii” care au parasit partidul AUR in ultimele zile: „Venim dupa voi!” – VIDEO

politica

George Simion, tradatori, amenintari, se destrama AUR, Tiktok

Intr-un videoclip postat pe canalul sau favorit de comunicare, reteaua sociala chinezeasca TikTok, liderul AUR, George Simion a lansat injurii si amenintari la adresa celor care au parasit partidul in ultima vreme.

Picatura care a umplut paharul pentru Simion pare sa fi fost anuntul candidatei AUR la primaria municipiului Buzau, profesoara Elena Nastasoiu, ca demisioneaza din partid si renunta la candidatura. „AUR este cea mai mare otrava pentru electoratul romanesc”, a spus Elena Nastasoiu, la doar cateva zile dupa ce candidatul partidului la primaria Sectorului 6 il numise pe Simion „un Gunoi”.

„Se destrama AUR, se destrama AUR! Ba, (expresie vulgara), de cat timp ziceti voi ca se destrama AUR? S-a destramat AUR? Vedeti-va de treaba! Tot incercati, tot (expresie vulgara) ca vreti voi. Nu, nu se destrama niciun AUR. Suntem cel mai urat cosmar al vostru si venim dupa voi”, a amenintat liderul AUR in videoclipul postat pe TikTok.

@georgesimionoficial #georgesimion🇹🇩 #georgesimion #romania🇷🇴 #2024 #foryou #fy #dreptatepentruromania #pentruromania🇷🇴 #fy #AUR #viral #georgesimionofficial #vot #9iunie ♬ sunet original – GEORGE SIMION

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: