politica

George Simion, zbierete de tribuna: „Suntem amenintati, batuti. Popor roman, refuzati sa mai platiti biruri, sa mai platiti taxe”

Liderul deputatilor AUR George Simion a declarat, miercuri, la investirea noului Guvern ca acesta va umple Romania de datorii. Simion si-a inceput discursul cu cateva versuri scrise de Adrian Paunescu.

„Capul lui Mihai Viteazul de la Torda se ridica si intreaba de ce tara a ramas asa de mica si Campia Turzii trista ii raspunde lui cu jale – fiindca astazi ducem lipsa capului Mariei Tale. Mesajul meu de azi e pentru poporul roman – restaurantele din Parlament sunt deschise. Tot sectorul HORECA trebuie deschis. Voi poporul roman sunteti amendati daca purtati masca un pic mai in stanga sau un pic mai in dreapta, suntem amenintati, batuti, iar aici la ora 2.00 noaptea se statea abuziv in Camera Deputatilor si decidea ciolanul.

Azi am ajuns sa ne imprumutam cu un miliard pe ora. Ii multumim domnului Citu pentru acest lucru. Popor roman e timpul sa redeschidem scolile. Asta cerem noului Guvern. Sunt sute mii de profesori, de parinti, e in joc viitorul copiilor nostri. Redeschideti scolile, dupa 10 ianuarie”, a afirmat George Simion in plenul reunit de miercuri al Parlamentului, citat de news.ro.

George Simion a indemnat romanii sa se lupte pentru redeschiderea scolilor si sa nu mai plateasca taxe, deoarece oricum banii lor vor ajunge sa fie furati.

„Vreau sa spun romanilor de ce toata graba asta, de ce in ciuda regulamentului Camerei, a trebuie votat pe repede inainte acest Guvern. Toate secretarele, demnitarii sa aiba masini, salarii, pe banii vostri, cei din poporul roman. Banii vostri si Romania impartita ca o prada. Va doare. Stiu ca va doare. O sa va doara din ce in ce mai rau.

Popor roman refuzati sa mai platiti biruri, sa mai platiti taxe. Oricum ne vor indatora cat de mult pot ei. Oricum banii vostri vor ajunge sa fie furati. Luptati sa redeschidem afacerile, scolile. Nu mai acuzati strainii ca ne taie domnitorii si intimideaza tara cu guverne provizorii. Eu atat as vrea sa va arat si sa va bat obrazul – oare unde au fost romanii cand era taiat Mihai Viteazul”, a completat liderul deputatilor AUR.

Parlamentul urmeaza sa voteze in plenul reunit de miercuri investirea Guvernului Citu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Alerta de furtuna geomagnetica, sambata dimineata. Fenomenul aduce aurora boreala in nordul Americii

Furtuna magnetica puternica produsa de eruptia solara care a avut loc joi (9 mai) va…

18 minute ago

Desant aerian NATO in Transilvania. Autostrada A3 se inchide, duminica, intre Chetani si Campia Turzii

CNAIR informeaza participantii la trafic ca duminica, 12 mai 2024, circulatia rutiera va fi inchisa…

30 de minute ago

Ce spun liderii PSD si PNL despre „Cartelul din Carpati”. Ciolacu: „Nu am stiinta, o sa ma informez”

Liderii PSD si PNL au comentat cu mare reticenta investigatia "Cartelul din Carpati" realizata de…

11 ore ago

Un premiu ascuns in politica de confidentialitate a unui site, revendicat dupa trei luni

O sticla de vin gratuita a fost in cele din urma revendicata dupa ce oferta…

13 ore ago