Germania in ALERTA maxima. Angela Merkel vizata de un atac cu BOMBA

externe

Politia a inchis cabinetul cancelarului german Angela Merkel pentru a verifica un pachet suspect, in conditiile in care ministri se intalneau miercuri in cladire pentru a tine o sedinta, relateaza Reuters.

Ministrii si-au continuat sedinta programata dupa ce politia a imprejmuit zona din centrul Berlinului in care se afla Cancelaria, a declarat un martor. Acesta a adaugat ca au fost gasite patru colete postale galbene, lasate de cineva la intrarea in cladire.

„Investigam un pachet suspect”, a declarat un purtator de cuvant al Politiei Federale Germane. Acesta a mai spus ca ofiterii asteapta ca specialistii sa inspecteze coletul.

In 2010 politia a interceptat un pachet ce continea explozibili si fusese trimis din Grecia catre biroul Angelei Merkel.

Europa a intrat in 2016 intr-o stare de alerta ridicata, la 7 saptamani dupa ce militantii islamisti au ucis 130 de persoane in atacuri teroriste coordonate in Paris.

Incidentul se petrece pe fondul unei probleme de securitate aparute de anul nou, cand politia a primit un pont cum ca militantii din Irak si Siria ar pregati atacuri asupra orasului Munchen.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: