politica

„Gestul pesedistilor a provocat rumoare si scarba”. Victor Ponta, un nou mesaj dur la adresa fostilor colegi din PSD: „Le-a fost frica sa nu-i vada Daddy”

Victor Ponta critica dur absenta parlamentarilor si politicienilor PSD de la inaugurarea Salii Polivalente din Targu Jiu, proiect demarat de catre fostul primar PSD al orasului. El spune ca pesedistilor „le-a fost frica” sa nu fie vazuti in preajma sa.

„Gestul de ieri al pesedistilor de a fugi de la inaugurarea Salii Polivalente din Targu Jiu de frica sa nu ii vada Daddy langa mine a provocat ceea ce era de asteptat – stupoare si scarba ! Cititi mai jos cateva opinii din presa locala.

Va reamintesc si faptul ca anul trecut , cu ocazia alegerilor partiale pentru Primaria Targu Jiu tot Liviu Dragnea i-a interzis candidatului PSD sa ma invite in campanie – rezultatul a fost ca PNL a castigat Primaria pentru prima data in 20 de ani – si acum au un primar foarte bun Marcel Romanescu evident favorit si pentru 2020.

Politica bolsevica a conducerii PSD nu va face altceva decat sa distruga mai repede tot ce a fost acest partid! De aceea exista acum #ProRomania – pentru cei care nu pot fi cumparati si nici speriati!”, a scris Ponta pe Facebook.

Parlamentarii PSD-ALDE, presedintele Consiliului Judetean si prefectul judetului Gorj, considerat apolitic, au absentat de la inaugurarea noii Sali a Sporturilor din Targu-Jiu, investitie demarata in timpul mandatului fostului primar social-democrat, Florin Carciumaru, informeaza Gorjeanul. Senatorul ALDE Scarlat Iriza a anuntat ca prezenta deputatului Victor Ponta tine departe de investitia reprezentativa a orasului parlamentarii Puterii si sefii principalelor institutii din oras.

Panglica Salii Sporturilor a fost taiata de catre parlamentarul liberal Dan Vilceanu, de parlamentarul Pro Romania, Victor Ponta, si de catre primarul liberal al municipiului Targu-Jiu, Marcel Romanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

3 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

3 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

3 ore ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

3 ore ago