Godina s-a enervat, un politist i-a facut „imbecili” pe cei care au huiduit-o pe Firea: „El se ocupa de pagina de FB a MAI”

news

Marian Godina a dat in vileag faptul ca unul dintre polistii care se ocupa de pagina de Facebook a i-a catalogat drept „imbecili” pe cei care au huiduit-o pe Gabriela Firea la Arena Nationala.

„V-ati intrebat vreodata cine administreaza pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne? Baiatul asta e unul dintre ei. Dupa ce i-am zis ca o sa-i postez opera, a setat postarea vizibila doar pentru prieteni”, a scris Godina pe Facebook.

Primarul Gabriela Firea a venit pe scena amplasata pe Arena Nationala pentru a-i acorda Simonei Halep cheia orasului si o distinctie, dupa trofeul obtinut la Roland Garros, insa a fost primita cu huiduieli copioase.

In momentul in care a prezentat premiul, publicul a inceput sa o huiduie  fara incetare. Fluieraturile si huiduielile nu au incetat pana cand Firea nu a parasit terenul. A plecat la cateva secunde dupa ce si-a incheiat discursul.

Insa cand Simona Halep si-a inceput discursul, atmosfera s-a schimbat radical: publicul a aplaudat-o indelung pe sportiva si i-a scandat numele incontinuu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,


Comentarii: