politica

Gorghiu, reactie veninoasa dupa demisia Violetei Alexandru: „Sunt oameni care nu au radacini in PNL si au fost avansati direct pe functii de Ludovic Orban”

Alina Gorghiu, vicepresedinte PNL, a avut o reactie veninoasa, miercuri, la adresa Violetei Alexandru dupa ce aceasta a demisionat din grupul parlamentar al PNL.

„Oameni care nu au radacini in PNL si au fost avansati direct pe functii de Ludovic Orban”, a spus Gorghiu despre Violeta Alexandru.

Deputatul PNL Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, si-a anuntat miercuri demisia din grupul parlamentar al PNL din Camera Deputatilor.

”Mi se pare incredibil ca PNL nu merge cu o propunere de premier la Cotroceni, asa ceva mi se pare o palma data alegatorilor nostri, care ne-au votat anul trecut. Mi se pare de neacceptat ca mergem sa stam jos sa discutam cu PSD-ul pe care l-am hulit atatia ani, in frunte cu cel care acum este presedintele PNL, Florin Citu, si care se lauda si si-a facut o intreaga campanie in spatiul public de adversar al PSD”, a declarat Violeta Alexandru.

Ea a aratat ca ceea ce se intampla in acest moment in conducerea PNL este un ”haos”, care ”se simte din pacate si in grupul parlamentar al deputatilor PNL”.

”Noi, in loc sa discutam despre chestiuni pe care le-am promis oamenilor, de exemplu sa discutam profesionist situatia pensiilor speciale, in conditiile in care in primavara acestui an se decisese ca trei colegi de-ai nostri, liberali, vor lucra pentru a ajunge la o forma legislativa constitutionala pe care sa o putem suspune la vot.

Mi se pare incredibil ca in loc sa ne preocupe sa gasim solutii la criza pandemica, mai ales in ceea ce priveste tratarea oamenilor, noi avem de facut jocuri cu PSD, cand, de fapt, solutia pentru a guverna corect Romania este la indemana noastra si anume refacerea coalitiei cu USR si UDMR”, a mai declarat Violeta Alexandru.

Pana in prezent, 16 parlamentari PNL au parasit grupurile parlamentare liberale din Camera Deputatilor si Senat: Ludovic Orban, Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Stefan, Ionel Danca, Constantin Sovaiala, George Ionescu, Luminita Barcari, Adrian Oros, Bogdan Bola, Claudiu Chira, Nicolae Giugea, Antonel Tanase, Gabriel Plaiasu, Ion Iordache si Violeta Alexandru.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

9 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

9 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

9 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

9 ore ago