politica

„Greu sa existe fraieri mai mari!”. PSD a ramas fara sloganul de campanie, PNL s-a miscat mai repede

PNL a cumparat domeniul de internet romaniameritamaimult.ro, acesta fiind sloganul folosit de rivalii de la PSD la europarlamentare.

Cei care intra pe site primesc mesajul: „Error 20-20. PSD not working”. Apoi, dupa cateva secunde, utilizatorii sunt redirectionati catre PNL.ro, site-ul Partiduluia Ntional Liberal.

„20-20” vine de la expresia folosita anul trecut de premierul Viorica Dancila in timp ce vorbea despre pregatirea Campionatului European de Fotbal din 2020.

„Cand nu esti in stare sa iti cumperi un domeniu, dar vrei sa conduci ditamai tara. Una tare de tot, ajunsa la mine intamplator: PSD a tras tare pe campania ‘Romania merita mai mult’. Foarte frumos, numai ca baietii tolomaci din PSD au comis-o: AU UITAT sa cumpere domeniul romaniameritamaimult.ro.:))

Urmeaza una si mai tare, geniala: DOMENIUL romaniameritamaimult.ro A FOST CUMPARAT DE… PNL!:))))))))) Adica orice baiat care intra pe site, trimis acolo cu bani grei de pesedisti, va vedea… CAMPANIA PNL.

Poza 1: intri pe www.romaniameritamaimult.ro si iti da ‘eroare 20-20, PSD not working’.
Poza 2: Dupa 5 secunde, esti redirectionat automat catre site-ul PNL.

Ba, baiatuleeee, lesin!:)))) Greu sa existe fraieri mai mari! Nu v-au ramas bani si de domeniu, ma? S-au dus toti la autostrazi?”, a comentat Silviu Iliuta pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

9 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

9 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

10 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

10 ore ago