Grindeanu anunta ca un penal celebru din PSD are acum birou in sediul Guvernului. A fost trimis de Dragnea sa supravegheze

politica

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat, vineri, ca fostul ministru de Finante, Darius Valcov, are birou in sediul Guvernului.

„Noi am castigat alegerile cu un program si in acest moment avem cu totul altceva. Nu s-a scris niciunde in programul de guvernare ca trebuie sa avem impozit pe cifra de afaceri sau taxa de solidaritate.

Eu stiu ca domnul Valcov, care mai nou inteleg ca are birou in sediul Guvernului, e foarte inventiv – apropo si de evaluarea pe care a facut-o cu privire la Guvernul pe care l-am condus – dar in programul de guvernare cu care am castigat, in oferta electorala a PSD niciunde nu apar lucrurile acestea”, a spus Grindeanu.

Fostul premier a fost intrebat ce durata de viata preconizeaza pentru Guvernul Tudose, el raspunzand: „Depinde. Eu ii doresc premierului Tudose sa-si duca mandatul la final, adica 2020. Depinde de modul in care va relationa cu presedintele partidului, Liviu Dragnea, de modul in care va relationa cu oamenii presedintelui din Guvern pe care ii stim cu totii – ma refer la cei de forta”.

Fostul ministru al Finantelor in Guvernul Ponta, Darius Valcov, a sustinut, la sfarsitul lunii trecute, ca este „angajat” al grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor.

Darius Valcov a venit, la acel moment, la Palatul Parlamentului, el fiind surprins de jurnalisti in zona lifturilor care fac accesul catre zona grupului parlamentar al PSD, dar si catre zona biroului presedintelui Camerei, liderul PSD Liviu Dragnea.

Intrebat de jurnalisti ce face acolo, Valcov a spus ca este „angajat” al grupului parlamentar al PSD.

Ulterior, liderul PSD Liviu Dragnea a fost intrebat despre prezenta lui Valcov, care este acuzat de fapte de coruptie, la grupul parlamentar, in calitate de angajat. Dragnea a raspuns evaziv, sustinand ca Valcov e angajat la grup pentru ca „este bun”. Intrebat ce face Valcov la grupul parlamentar, Dragnea a spus: „Face bine”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: