Grindeanu ramane tot mai singur. Pana si oamenii lui Victor Ponta il lasa prada lupilor pe premier

politica

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, unul dintre apropiatii lui Victor Ponta, se distanteaza de Grindeanu si adopta discursul politicianist al lui Liviu Dragnea. Ponta i-a luat deschis si apasat apararea lui Grindeanu in conflictul cu Dragnea.

Cazanciuc a declarat marti, referitor la posibila remaniere guvernamentala, ca nu este vorba despre premierul Sorin Grindeanu sau de alte persoane, ci de „modul in care un program de guvernare este implementat sau nu, fie ca e vorba de comunicare sau de intelegerea gresita a unor lucruri”.

„Aici nu e vorba despre premierul Grindeanu sau despre alte persoane, ci e vorba despre modul in care un program de guvernare este implementat sau nu. Increderea nu se acorda Guvernului Grindeanu, increderea s-a acordat unui program de guvernare. E firesc sa fie o evaluare pe sase luni de zile a implementarii programului de guvernare, cred ca este o obligatie, cred ca partidul are increderea populatiei pentru a implementa acest program de guvernare si ar fi pacat sa treaca foarte mult timp sa vedem ca puteam sa facem lucruri si nu le-am facut din diverse motive. Ca e vorba de comunicare, ca e vorba de intelegerea gresita a unor lucruri, nu merge programul de guvernare, asa cum ne-am angajat in fata populatiei”, a precizat Cazanciuc, presedinte al Comisiei juridice din Senat, citat de Agerpres.

Cat priveste posibilele deficiente care ar putea fi reprosate actualului Guvern, el a spus ca acest lucru va fi lamurit numai dupa ce evaluarea va fi gata. „Daca sunt deficiente majore sau nu o sa vedem cand aceasta evaluare va fi gata. Comunicarea nu functioneaza cum trebuie si asta pot spune si din experienta directa”, a sustinut Cazanciuc.

Soarta lui Grindeanu ar urma sa fie decisa miercuri, la sedinta Comitetului Executiv al PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: