news

Grozavii in judetele rosii. O batrana a fost incendiata fiind suspectata ca este vrajitoare

O femeie de 83 de ani din comuna Plenita a fost gasita, sambata, decedata, partial carbonizata, in curtea unui barbat de 43 de ani din localitate, in casa caruia oamenii legii au gasit-o moarta si pe mama acestuia, de 65 de ani.

Potrivit IPJ Dolj, sambata, in jurul orei 11:30, politisti din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Plenita au fost sesizati de un barbat cu privire la faptul ca vecina sa a fost gasita partial carbonizata in curtea unui barbat din Plenita.

”IPJ Dolj a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul ca, in comuna Plenita, un barbat, de 43 ani, a aruncat cu benzina asupra unei femei, de 83 ani, (avand suspiciuni ca ar fi vrajitoare) dupa care i-a dat foc. Evenimentul s-a petrecut in curtea barbatului. Victima a decedat. La sosirea politistilor, acestia au gasit in locuinta barbatului pe mama acestuia, de 65 ani, decedata, fara a prezenta urme de violenta. Autorul faptei a fost condus la sediul P.P. Plenita”, a anuntat Inspectoratul Judetean de Politie Dolj intr-un comunicat de presa.

Cercetarile au fost preluate o echipa complexa coordonata de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Intalnirea lui Iohannis cu Biden, ce a discutat cu presedintele SUA despre trimiterea de rachete Patriot catre Ucraina: „Este inacceptabil sa ramana Romania fara aparare antiaeriana”

Presedintele american Joe Biden l-a laudat marti pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru lidershipul sau…

6 ore ago

O chitara detinuta de Prince ar putea aduce 600.000 de dolari la licitatie

Una dintre chitarele lui Prince, folosita de regretatul muzician pe scena la apogeul carierei sale…

16 ore ago

Tupeul clanului Doldurea. Patronul statiei GPL a depus plangere penala impotriva a trei comandanti ai pompierilor

Casa de avocatura care ii reprezinta pe patronii statiei GPL de la Crevedia a anuntat,…

14 ore ago

Ciocniri intre politie si protestatarii pro-palestinieni la Amsterdam

Mii de persoane au marsaluit, marti, in capitala Tarilor de Jos, la o zi dupa…

14 ore ago