Grozaviile din stenograma de la 112: „PSD va fi maturat de putere”. Dancila vrea sa fuga sa fie comisar european

politica

Jurnalistul Catalin Tolontan anunta ca a vorbit cu mai multe persoane care au ascultat stenograma discutiilor de la 112 dintre Alexandra si operatorii de la STS si Politie. Toti s-au declarat „oripilati”. „PSD va fi maturat de la putere”, anunta jurnalistul.

„Viorica Dancila si PSD se tem ca revolta de dupa ce convorbirile de la 112 vor deveni publice ii va matura de la Putere. Spre deosebire de public, mai marii statului au ascultat inregistrarile convorbirilor de la 112. Focus-grupurile de la Parchet, MAI, STS si Parlament, unde establishmentul a avut acces la convorbiri, le-a zburlit parul pe spatele lor de animale politice. Si, desi veti rade, politicienii sunt si ei tati, mame, au frati si parinti; isi dau seama ce se va intampla. PSD va fi maturat de la putere.

In ultimele zile, ca ziarist, am discutat cu multa lume care a ascultat aceste inregistrari. Nu exista politician, judiciarist sau om din STS cu care sa fi vorbit si care sa nu se declare oripilat. Ei simt ce va urma, ce val de indignare se va naste si mai arunca un sac de balast din nacela”, a scris Tolontan in Libertatea.

Citand aceste informatii, europarlamentarul Rares Bogdan afirma ca Viorica Dancila se pregateste sa fuga la Bruxelles, pentru a fi comisar european.

„Veorica vrea sa fuga Comisar European, salariu de 30.000 pe luna, masini, cabinet maricel, avioane si paza permanenta, 5 ani in care lumea uita!”, informeaza Bogdan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: