Gruparea penala Dragnea sare sa-l apere pe Cumpanasu: „Ce ticalosi! Lovesc toti cu sete in Alex Cumpanasu ca intr-un sac de box”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, sustine ca Alexandru Cumpanasu este atacat de „ticalosi” intrucat a „starnit viesparul”.

„Lovesc toti cu sete in Alex Cumpanasu ca intr-un sac de box. Fara mila si fara nicio ratiune. I-au luat in vizor si familia, fratii, neamurile. Sunt injurati de-a valma si tocati marunt de propagandisti extrem de priceputi la asta. Si abia acum intelege Alex ce inseamna sa starnesti viesparul plin de ticalosi. Si ce ticalosi…”, a scris Codrin Stefanescu pe Facebook.

Sotia lui Alexandru Cumpanasu, Simona-Gabriela Baltag, a lucrat pentru trei premieri PSD in calitate de consiliera, a scris aktual24.ro in urma cu doua zile. In ianuarie 2018 ea a renuntat la functia de consiliera a lui Dancila pentru a deveni apoi secretar general al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR) condusa de catre Cumpanasu.

Simona-Gabriela Baltag, actual Cumpanasu, a fost numita consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Sorin Grindeanu in 28 iunie 2017. Ea a continuat sa fie consiliera a premierilor PSD si dupa plecarea lui Grindeanu si Tudose, pana in ianuarie 2018, in mandatul lui Dancila.

Cumpanasu s-a casatorit cu Baltag in octombrie 2018, pe cand aceasta indeplinea functia de secretar general al CNMR.

Iata ce spunea Cumpanasu in februarie 2018, dupa ce si-a numit viitoarea sotie ca secretar general al organizatiei pe care tot el o conduce.

„Prin numirea doamnei Simona Baltag in functia de secretar general al CNMR am realizat o consolidare importanta a organizatiei din punct de vedere administrativ si ca reprezentare. Experienta in administratia centrala si rezultatele obtinute vor spori dinamica si forta CNMR”, a declarat atunci Alexandru Cumpanasu intr-un comunicat de presa.

Mai mult despre: ,


Comentarii: