Categories: news

HAOS intr-un oras britanic. Sute de extremisti s-au luat la BATAIE din cauza imigrantilor – VIDEO

Sase persoane au fost ranite in ciocniri intre manifestanti anti-imigratie de extrema-dreapta si militanti de extrema-stanga izbucnite sambata seara in orasul-port Dover din sud-estul Angliei si noua persoane au fost arestate, a anuntat politia, informeaza AFP.

Fortele de ordine au intervenit cand participantii la doua manifestatii opuse au aruncat unii in altii cu caramizi si fumigene. O persoana are un brat rupt si celalalte cinci „rani superficiale”, a precizat politia locala intr-un comunicat.

Trei barbati au fost arestati dintre care unul suspectat de a fi in posesia unei arme.

Anterior, sase barbati au fost arestati dupa violente intr-o statie de benzina din Maidstone, la nord-vest de Dover, potrivit politiei care crede ca acest incident este legat de manifestatiile rivale ce au avut loc in timpul serii.

Dover, unul dintre cele mai mari porturi de feriboturi din Marea Britanie, este prima destinatie pentru imigrantii ce vin de la Calais, oras francez situat la 34 km de cealalta parte a Canalului Manecii.

Aproximativ 4.000 de imigranti, majoritatea din Africa de Est, Orientul Mijlociu si Afganistan, traiesc in „jungla” din Calais, considerata cel mai mare cartier de maghernite din Franta, in speranta de a ajunge in Anglia, vazuta de ei ca un Eldorado, aminteste France Presse.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

4 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

4 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

4 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

4 ore ago