I-a pacalit pe pesedisti, s-a infiltrat la miting pentru ca il are pe Dragnea pe tricou: „Au primit cate 150 de lei” – Video

politica

Un tanar iesean a reusit sa se inflitreze printre pesedistii adusi in Piata Unirii pentru ca a imbracat un tricou pe care se afla chipul lui Liviu Dragnea. Tanarul a spus ca a auzit ca toti cei adusi in Piata Unirii au primit cate 150 de lei.

„De cateva zile, m-am speriat de ce se aude, de 800 de autocare inchiriate. Am vorbit cu mai multi prieteni si am aflat din surse sigure ca oamenii de aici au primit cate 150 de lei, de om. Ma asteptam la 50 de lei, dar 150 mi se pare enorm si la cat de multi oameni sunt sigur ca nu e OK. Nu mi se pare normal, ca cetatean al Iasiului, sa nu ai dreptul sa treci prin orasul tau, mai ales prin centru. Am niste prieteni care locuiesc in Piata Unirii si nu au fost lasati sa vina la ei in case. Pe mine m-au lasat sa intru pentru ca am intra cu un grup de la Bacau, au vazut tricoul cu Dragnea”, a declarat tanarul.

Vezi video de la 01.36:

Piata Unirii este incojurata de jandarmi si de garduri de protectie. Accesul in piata se poate face doat pe baza unor bilete eliberate de PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: