Ilie Bolojan il buseste pe Iohannis: „Masurile pe care le-a luat in ultima perioada nu au parut foarte inspirate”

politica

Presedintele CJ Bihor, Ilie Bolojan, cel mai performant ales local al PNL, a criticat, vineri, deciziile pe care Klaus Iohannis le-a luat in politica interna, incepand cu implicarea in alegerile din PNL si gestionarea crizei politice.

Intrebat intr-un interviu la Europa FM in ce relatii este cu Iohannis, Bolojan a avut un raspuns foarte rece: „Relatiile dintre un presedinte de CJ si presedintele Romaniei. Sunt paliere diferite iar intersectarea este foarte scazuta. In afara de intalniri si de cateva sedinte nu am avut niciun fel de intersectie. (…) In perioada in care am fost in conducerea PNL au fost cateva intalniri”.

Intrebat ce parere are despre mutarile de acum de pe scena politica ale lui Iohannis, Bolojan s-a declarat nemultumit.

„Din punctul meu de vedere, in ultima perioada, lucrurile nu au parut foarte inspirate”, a spus Bolojan.

El a comentat critic si evolutiile din cadrul PNL.

„Este cat se poate de clar ca PNL, fiind in guvernare, nu avea nevoie de o competitie care sa dureze cateva luni. Una este sa fii in opozitie si sa faci competitii interne cat mai spumoase, cat mai lungi, ca partidul sa mai dea o stire publica, alta este sa fii in guvernare, aceste conflicte fac sa macine guvernarea. Si se da senzatia, chiar daca nu s-a intamplat asta, ca guvernantii se ocupa de lucruri paralele cu agenda publica.

Asta inseamna scadere de autoritate. Iar daca un om de decizie nu mai are autoritate, este greu sa livreze perfomanta, sa ia masuri nepopulare. Modul in care s-au derulat aceste lucruri necesita o implicare de alta natura. Ii inchideai intr-o camera: pana nu va impacati nu iesiti de acolo, trebuie sa livram perfomanta, oamenii asteapta ceva de la noi”, a subliniat Bolojan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: