Categories: news

Imagini uluitoare. O RACHETA trece la cativa centimetri de un luptator ISIS – VIDEO

Un videoclip lansat cel mai probabil de catre echipa de propaganda a ISIS arata mai multi jihadisti implicati intr-o batalie apriga in mijlocul strazii. In imagini se vede clar cum unul dintre luptatorii ISIS a fost doar cativa centimetri de la moarte atunci un proiectil lansat dintr-un aruncator de grenade l-a ratat la mustata.

Imaginile sunt filmate noaptea si arata mai multi luptatori folosind arme intr-o batalie cu un inamic neidentificat. La un moment dat, doi militanti pot fi vazuti traversand o strada pentru a se adaposti.

In urmatoarele momente, pe alee se poate vedea cum se apropie cu viteza o lumina intensa, care trece la un pas de unul dintre luptatori si apoi explodeaza in momentul in care se loveste de un zid, creand un zgomot puternic.

Montajul video ar vrea sa demonstreze faptul ca luptatorii ISIS au inregistrat progrese considerabile in apropierea provinciei siriene Alep si ameninta fortele rebele.

Militantii islamisti au lansat luna trecuta o ofensiva in nordul provinciei Alep, intr-o zona in care Statele Unite si Turcia planuiesc sa deschida un nou front impotriva miscarii.

Ministrul Apararii din Franta, Jean-Yves Le Drian, a declarat pentru postul de radio France Inter ca unul dintre motivele pentru care Parisul a decis sa ia parte la aeriene din Siria in urmatoarele saptamani a fost determinat de extinderea rapida a organizatiei Stat Islamic.

„Lucrurile s-au schimbat drastic. In ultimele lui, ISIS si-a extins considerabil prezenta pe teritoriul sirian”, a spus Le Drian, citat de metro.co.uk.

Vointa afisata a ISIS de „a rupe axa Damasc-Homs ar pune in dificultate foarte mare Libanul” daca ar reusi, a mai spus oficialul francez.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Gabriela Jianu

Share
Published by
Gabriela Jianu

Recent Posts

Petrecere de 1 Mai incheiata la spital: 30 de raniti dupa ce o remorca s-a rasturnat in Germania

O remorca plina cu oameni care sarbatoreau 1 Mai s-a rasturnat, miercuri, in sudul Germaniei,…

5 ore ago

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

6 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

6 ore ago

Marea Britanie: Un adolescent de 17 ani a fost retinut pentru tentativa de omor dupa ce a ranit trei persoane

Un adolescent in varsta de 17 ani a fost retinut, miercuri, pentru tentativa de omor,…

7 ore ago

Al doilea incident intr-o luna: Doi pasageri de pe o nava de croaziera care au intarziat la imbarcare au fost lasati in Spania

La o luna dupa ce opt pasageri ai Norwegian Cruise Line au ratat imbarcarea pe…

7 ore ago

1 Mai sarbatorit la Moscova cu o expozitie de tancuri si echipamente militare capturate in Ucraina

Tancuri si echipamentele militare occidentale capturate de fortele ruse in Ucraina au fost prezentate, miercuri,…

7 ore ago