externe

Inca un colaborationist, seful politiei in Zaporojie, a fost eliminat de ucraineni. SBU anunta i-a identificat pe toti „tradatorii”

Soldatii ucraineni l-au ucis pe Oleksii Koshel, colaborationist si  „sef al Departamentului de Afaceri Interne” din orasul Tokmak, anunta RIA-Melitopol, citata de Pravda.

„In urma atacurilor reusite ale artileriei fortelor armate ucrainene asupra pozitiilor rusilor din Tokmak, ocupat temporar, a fost ucis Oleksii Koshel, colaborationist si asa-zis sef al Departamentului de Afaceri Interne din Tokmak si din raionul Tokmak”, a anuntat Pravda.

La 9 august, Serviciul de Securitate al Ucrainei a anuntat ca i-a identificat pe toti tradatorii care s-au alaturat „Directiei Ministerului Afacerilor Interne din regiunea Zaporojie”, creata de rusi. Saptesprezece dintre ei au primit deja o notificare ca sunt suspecti.

Koshel se afla printre ei. Serviciul de Securitate al Ucrainei l-a identificat ca fiind asa-numitul „sef al administratiei interjudetene din Melitopol”.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Vladimir Putin a depus juramantul si a fost investit pentru al cincilea mandat de presedinte al Rusiei

In aplauzele invitatilor, pe care i-a salutat in trecere, Putin a ajuns in sala Sfantul…

50 de minute ago

Individ cu peste 100 de capsule cu droguri la festivalul Sunwaves de la Mamaia. Plus multe alte prafuri si substante

Un individ a fost prins, luni seara, cu o cantitate insemnata de droguri la Festivalul…

O oră ago

Nu e o gluma: politistii locali vor protesta maine in fata guvernului pentru ca „nu primesc sporuri pentru munca prestata in weekend”

Politistii locali vor protesta, miercuri, in fata Guvernului, avand mai multe solicitari de natura financiara,…

O oră ago

Lavrov: „Nu vedem nicio diferenta intre Biden si Trump. Rezultatele alegerilor din SUA nu vor afecta dorinta de a provoca o infrangere strategica Rusiei”

Partidele democrat si republican din Statele Unite considera Rusia un inamic si vor incerca sa-i…

O oră ago