politica

Indemn la acte de violenta impotriva lui CTP. Florentin Pandele: „Chiar nu mai sunt barbati in Romania? Uitati ce figura are”

Sotul Gabrielei Furea, Florentin Pandele, a indemnat explicit, joi seara, la acte de violenta impotriva jurnalistului Cristian Tudor Popescu pentru ca acesta a indraznit sa il critice pe Patriarhul Daniel.

„Am luat cheia, m-am incuiat intr-o camera, sa nu intre Gabi peste mine, ca ii e frica de cum am sa reactionez. Cine ii da dreptul acestui personaj sa imparta lumea in buni si rai, in alb si greu, sa jigneasca? Ar fi bine sa-l scoateti de pe ecran, uitati ce figura are. Biserica Ortodoxa ne invata ceva antidemocratic?

Cum isi permite sa-i jigneasca pe oamenii orasului in care sunt primar de 20 de ani. Dar chiar nimeni nu ia atitudine, nu mai sunt barbati in Romania?”, a declarat Pandele la Romania TV.

Anterior, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus ca este inadmisibil sa s epuna „in discutie” ce face „parintele spiritual al natiunii”.

„Suntem o tara ortodoxa. Cum sa incepi sa discuti ce a facut sau a spus parintele spiritual al unei natii? Cand s-a mai intamplat asa ceva de la Ceausescu incoace? Niciodata”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Citeste si: BOR a emis o fatwa impotriva lui CTP. Cine raspunde daca jurnalistul este atacat de un fanatic religios?

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Trei europeni au fost arestati in Iran la o „adunare satanista”. Toti cei 260 de oameni prezenti la petrecere au fost arestati

Fortele de securitate iraniene au arestat peste 260 de persoane, inclusiv trei cetateni europeni, la…

2 ore ago

Ciolos: „Daca chiar aveti curaj, haideti sa ne vedem la o dezbatere cu capii de lista la alegerile europarlamentare”

Europarlamentarul Dacian Ciolos afirma ca partidele, cu exceptia REPER, ''isi ascund'' candidatii la alegerile pentru…

2 ore ago

Un ucrainean care incerca sa fuga in Romania a fost impuscat in cap la granita. Ce pedeapsa risca granicerul

In Transcarpatia, un politist de frontiera a impuscat mortal un civil care incerca sa treaca…

5 ore ago

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

9 ore ago