Indemn la acte de violenta impotriva lui CTP. Florentin Pandele: „Chiar nu mai sunt barbati in Romania? Uitati ce figura are”

politica

Sotul Gabrielei Furea, Florentin Pandele, a indemnat explicit, joi seara, la acte de violenta impotriva jurnalistului Cristian Tudor Popescu pentru ca acesta a indraznit sa il critice pe Patriarhul Daniel.

„Am luat cheia, m-am incuiat intr-o camera, sa nu intre Gabi peste mine, ca ii e frica de cum am sa reactionez. Cine ii da dreptul acestui personaj sa imparta lumea in buni si rai, in alb si greu, sa jigneasca? Ar fi bine sa-l scoateti de pe ecran, uitati ce figura are. Biserica Ortodoxa ne invata ceva antidemocratic?

Cum isi permite sa-i jigneasca pe oamenii orasului in care sunt primar de 20 de ani. Dar chiar nimeni nu ia atitudine, nu mai sunt barbati in Romania?”, a declarat Pandele la Romania TV.

Anterior, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus ca este inadmisibil sa s epuna „in discutie” ce face „parintele spiritual al natiunii”.

„Suntem o tara ortodoxa. Cum sa incepi sa discuti ce a facut sau a spus parintele spiritual al unei natii? Cand s-a mai intamplat asa ceva de la Ceausescu incoace? Niciodata”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Citeste si: BOR a emis o fatwa impotriva lui CTP. Cine raspunde daca jurnalistul este atacat de un fanatic religios?

Mai mult despre: ,

Comentarii: