news

Infractor roman, pierdut de Politie pe aeroportul din Cluj. Infractorul s-a suit intr-un taxi si a disparut. Nu a platit nici taxiul

Un infractor roman condamnat la inchisoare, revenit in tara marti cu un zbor din Marea Britanie, a trecut de filtrul politiei de frontiera de la Aeroportul Avram Iancu, din Cluj-Napoca, intr-un moment de neglijenta al angajatilor. Barbatul, surprins pe camerele de supraveghere cu mainile in buzunar, s-a urcat intr-un taxi si a disparut, a anuntat Dejeanul

Barbatul din Huedin, condamnat la 1 an si jumatate de inchisoare in Anglia, dar cercetat pentru diferite fapte si in alte tari, a sosit pe aeroportul din Cluj-Napoca cu o cursa low-cost de la Luton. In momentul scanarii documentelor, politistilor de frontiera le-a aparut in sistem faptul ca persoana este data in urmarire. Barbatul a fost condus spre o alta poarta a aeroportului, pentru a fi dus mai apoi intr-o incapere, de unde urma sa fie transportat la sectia de politie.

In doar cateva secunde, intr-un moment de neglijenta din partea agentilor, barbatul a iesit din terminal, a urcat intr-un taxi si a plecat. Conform unor surse judiciare, citate de Cluj24, individul a luat un taxi pana in centrul Clujului, unde a coborat fara sa plateasca si a disparut.

„In data de 21.12.2021, la ora 19:45, pe Aeroportul International din Cluj Napoca, din directia Luton, un cetatean roman a fost inapoiat de autoritatile din Marea Britanie. Acesta a fost preluat de la aeronava de catre un politist de frontiera in vederea efectuarii formalitatilor de intrare in tara.

Pe timpul verificarilor suplimentare in linia a doua de control, derulate in astfel de situatii, barbatul a profitat de un moment de neatentie al politistului, s-a amestecat in multime si a iesit din incinta aeroportului. In urma verificarilor s-a stabilit ca barbatul, domiciliat pe raza judetului Cluj, figureaza in atentia autoritatilor romane, pentru infractiuni la regimul circulatiei. Imediat au fost formate echipe operative, fiind alertate structurile locale ale politiei si jandarmeriei, in vederea depistarii persoanei in cauza. Cercetarile continua, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale. Totodata, la nivelul institutiei au fost demarate verificari interne in vederea stabilirii imprejurarii in care s-a produs evenimentul si au fost dispuse masuri pentru a preintampina astfel de situatii”, arata Politia de Frontiera intr-un comunicat.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ziua Europei: Cum poate Romania sa devina o tara cu adevarat europeana (P)

Catalin Drula, presedinte USR Am sarbatorit Ziua Europei alaturi de colegii mei din USR si…

O oră ago

Geoana ironizeaza gafele lui Ciolacu: „Nu sunt interesat de niciun portofel european”

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a declarat joi ca nu este interesat de…

O oră ago

Florin Piersic a fost operat: „A fost extrasa proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsa si implantarea unei proteze tip spacer”

Florin Piersic a fost operat, joi, starea sa fiind stabila, au transmis medicii. El a…

O oră ago

Simion si Neamtu s-au dus la curtea lui Gigi Becali sa-i ceara bani. Replica bogatasului: „Am dat bani si PSD-ului”

Liderul AUR, George Simion, si Mihail Neamtu l-au vizitat joi pe Gigi Becali la palatul…

4 ore ago

Ucraina a lovit la 1.500 km distanta o rafinarie a Gazprom: „O drona cu raza lunga de actiune ‘a facut o vizita’ in republica Baschiria”

Un atac ucrainean cu drona a vizat o rafinarie rusa din republica Baschiria, situata la…

4 ore ago