politica

„Infractorule, coboara din masina”. Imagini nedifuzate la TV, jandarmii au protejat BMW-ul in care se ascundea Liviu Dragnea – Video

Liviu Dragnea a fost asteptat, sambata, la Resita de zeci de protestatari furiosi. La aparitia unei masini BMW cu geamuri fumurii, in care protestatarii au banuit ca se afla liderii PSD, furia a fost cu greu tinuta in frau de jandarmi.

Protestatarii au batut in geamurile BMW-ului, strigand  „Infractorule, coboara din masina”, si „Iesi afara, javra”. Zeci de jandarmi au venit in graba, realizand un cordon de protectie a masinii. In acel moment multimea a inceput sa scandeze „10 August”.

Dragnea a declarat ulterior, intr-o conferinta de presa sustinuta la Resita, ca le va raspunde ”pe masura” tuturor partidelor politice aflate in Opozitie si care au devenit ”extrem de violente si nu doar verbal”.

„Am vrut sa transmit un mesaj mai amplu catre toate formatiunile politice din Opozitie, ca, pana acum, am vrut sa ne vedem de treaba, insa mizeriile, nivelul de violenta si nu numai verbala la care s-a ajuns si pe care il practica in permanenta, nivelul de haituiala pe care il practica toti, pentru ca toti au in spate aceleasi butoane, ne-au facut sa le raspundem pe masura. PSD este un partid mare, care are forta politica, pe care o utilizeaza pentru a face bine si pe care o va utiliza si pentru a raspunde si o vom face cu varf si indesat, nu neaparat folosind aceleasi metode. In ceea ce-i priveste pe cei care mosesc aceste miscari politice vor fi scosi la iveala, pentru ca romanii au dreptul sa stie adevarul”, a afirmat Dragnea.

Potrivit acestuia, PSD nu a raspuns atacurilor Opozitiei pentru ca s-a dorit o schimbare a Romaniei in bine, iar acest lucru s-a si intamplat.

„Purtam, in continuare, discutii directe cu oamenii, pentru dezvoltarea comunitatilor locale, rezolvarea problemelor, mari sau mici. Daca un singur om are de suferit, il ajutam, pentru ca una din devizele noastre este sa nu lasam pe nimeni singur. De asta ne asumam riscuri in politica si, din pacate, nu sunt putine, pentru a schimba Romania in bine. Programul nostru economic si social, care a fost criticat in campania electorala ca nu este realist, s-a dovedit ca se poate scadea taxele, impozitele, se pot mari salariile si numarul locurilor de munca. Sunt peste 100.000 de noi locuri de munca si o crestere economica ce nu mai poate fi contestata de nimeni. Iar Caras-Severinul sunt convins ca va iesi din lentoare si va incepe sa faca lucruri”, a sustinut presedintele PSD.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

5 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

5 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: grava, dar „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

5 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

6 ore ago