Interceptari DIICOT. Miruna Pascu arunca toata vina pe sotul ei, Mihai Pascu. Ce-i spune fiului: „E destinul tau si al lu’ tac-tu sa va insotiti cu prosti. Nenorocitul dracului”

news

Familia Pascu

Interceptari din referatul DIICOT prin care se solicita judecatorilor arestarea Mirunei Pascu pentru santajarea unui martor arata si relatia pe care aceasta o are cu Mihai Pascu, tatal drogatului. Ea arunca toata vina pentru situatia in care a ajuns Vlad Pascu pe tatal lui.

„Deci este…eu nu am crezut ca tu poti vreodata, in viata ta, dar probabil ca…na…e destinul tau si a lu tac-tu sa va insotiti cu prosti. Ca si ala numai de prosti ii place sa fie inconjurat. Ca sa-l pupe-n cur”, ii spune Miruna Pascu lui Vlad Pascu la telefon.

„Ai ajuns pentru ca ti-ai dorit intotdeauna sa fii in centrul atentiei lu tac-tu, sa te aprecieze el”, a continuat Miruna Pascu.

Miruna Pascu ii spune apoi fiului ca este traumatizat din cauza modului in care a fost crescut de tatal lui.

„Tu esti un copil care a trait o trauma. Ai trait-o din momentul in care tac-tu te-a alergat cu motocicleta si nu te-a lasat sa te duci la scoala si la pian atunci. Da? Ca ai iesit din sala dupa juma de ora. Ca l-ai vazut pe ala. Trebuia sa vina nenorocitul dracului care nu ti-a dat certificatul de nastere daca iti aduci aminte, sa te pot inscrie. A trebuit sa ma duc sa scot copie”, i-a mai spus Miruna Pascu.

Ea a adaugat ca problemele lui Vlad Pascu ar fi cauzate si de faptul ca iubita tatalui a ramas gravida.

„Tu, pe cuvantul meu, esti complet in afara de ce se intampla. Deci complet in afara. Complet inconstient in continuare probabil. Nu stiu ce e in capul tau! Tu nu-ti dai seama ce putea sa fie dupa ziua de azi!? Si cat de bine s-a scos chestia, cum sa-ti spun eu, la limita a fost, la limita. Datorita faptului ca oamenii cu care sunt, avocatii toti au inteles situatia ta in contextul in care am prezentat-o eu. Ca-ti repet, tu esti un copil care ai fugit de acasa de la mine la paispe ani jumate cand a ramas aia gravida. Asta este, asta tre sa sustii si pe asta tre sa mergi ca asa e si adevarul, bai nene. Ca sa avem, iti repet, o sansa prin care un copil care e lasat singur la paispe ani jumate de capul lui are niste circumstante atenuante. Altfel nu ai nici una. Daca tu ai fost un copil ingrijit de parintele la care ai stat, bine, scuza-ma dar chiar nu ai nici un fel de circumstanta ca s-a ajuns la ce s-a ajuns”, a spus Miruna Pascu, conform interceptarilor.

„Stii ce mama? Ca ce s-a intamplat in Vama la 2 Mai a fost punctul maxim. Tu ai adunat mama. Ai adunat energiile astea de cacat la tine, de cand ai inceput viata asta”, a insistat Miruna Pascu.

Miruna Pascu s-a plans de relatia cu Mihai Pascu si unui martor pe care a incercat sa il santajeze.

„Eu sunt datoare sa stau langa Vlad, pentru ca tata-su a plecat, nu plateste niciun ban”, sustinea Pascu.

Miruna Pascu deruleaza insa afaceri imobiliare in Bucuresti de milioane de euro.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: