Internautii l-au pedepsit exemplar pe senatorul PSD care a injurat-o golaneste pe Florina Presada. Ce scrie acum Wikipedia despre Brailoiu

news

Internautii au modificat pagina lui  Liviu Tit Brailoiu de pe Wikipedia, astfel incat aceasta contine o descriere acida a senatorului PSD.

„Tit-Liviu Brailoiu (n. 21 iunie 1964) este un senator roman, ales in 2016, care se ocupa cu suptul madularului, asa cum se lauda in Parlament. Este caracterizat prin limbaj suburban, adresat oricarei persoane ce nu este de acord cu el”, scrie Wikipedia.

brailoiuSenatoarea USR Florina Presada a fost injurata golaneste de catre senatorul PSD Liviu Tit Brailoiu chiar in sala de plen. „Printeso, sugi p*la!”, i-a spus acesta cand Presada a dorit sa-i faca un cadou.

Senatorul USR a confirmat si le-a spus jurnalistilor prezenti ca nu poate sa reproduca ceea ce a spus senatorul Brailoiu, insa va depune o plangere.

„Domnul Brailoiu a spus cuvinte obscene, cuvinte ce nu pot si nu merita redate. A fost un moment extrem de stanjenitor. Oamenii acestia nu au limite. Argumentele rationale nu mai functioneaza in discutiile cu membrii PSD si ALDE”, a spus Florina Presada.

Brailoiu a negat ca a injurat-o pe Presada. „I-am urat „La multi ani”, ceea ce e frumos si elegant, nu? De Craciun, se zice ca trebuie sa fim mai buni. Craciunul dureaza doua zile, dupa aceea mai vedem. (…) Daca stiti dumneavoastra alta replica, vorbiti cu dumneaei”, a afirmat Liviu Brailoiu, la Parlament.

„Eu sunt intotdeauna un gentleman si este sub demnitatea mea de barbat sa jignesc o femeie”, a adaugat el.

Nu este prima data cand Brailoiu incearca sa o umileasca pe Florina Presada. In urma cu cateva zile, senatorul PSD a scos limba si a incercat sa o imite, folosindu-se de grohaituri, pe senatoarea USR.

brailoiu 2brailoiu

Citeste si: Fara exagerare. Comportament de imbecil al unui senator PSD. A scos limba si a imitat cu grohaieli o senatoare USR care le filma negocierile secrete – Video

Senatorii USR au oferit joi un cadou de Craciun colegilor lor – cate un exemplar din volumul „Ferma animalelor” de George Orwell.

„As vrea sa fac un anunt. Noi, cei de la USR, ne-am gandit ca, apropiindu-se Craciunul, ar fi bine sa facem un cadou colegilor nostri. (…) Prin urmare, am cumparat pentru dumneavoastra un exemplar din ‘Ferma Animalelor’ a lui Orwell, de care fiecare dintre dumneavoastra cred ca ati auzit. Am vrut doar sa anunt si sa-i rog pe colegii mei sa imparta aceste carti”, a afirmat senatorul USR Nicu Falcoi, inainte sa isi sustina unul dintre amendamente la proiectul pentru modificarea Legii nr. 317/2004 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Florina Presada si Mihai Gotiu au lasat pe pupitrele senatorilor cate o carte. Unii au pastrat-o si au rasfoit-o, altii au refuzat-o.

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a inapoiat cadoul, asezand volumul primit pe una dintre bancile senatorilor USR, anunta Agerpres.

Senatorii USR au mai adus in plen un drapel al UE si au pus pe bancile care le revin pancartele galbene de forma unor palme pe care scrie „Toti pentru Justitie”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: