Categories: news

Intrebare la SCOALA: „Ce ar fi facut Fecioara Maria daca era invitata la Colectiv?”

Apar tot mai multe relatari despre cum cazul Colectiv este tratat in scolile din Romania la orele de religie. Profesorii de religie se straduiesc din rasputeri sa ii sperie pe copii spunand ca muzica rock reprezinta Satana.

Un astfel de caz a fost dezvaluit pe Facebook de actorul Adian Vancica, cunoscut pe cunoscut pentru rolul lui Celentano din serialul „Las Fierbinti“. Iata ce se intampla la Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu“ din Bucuresti:

„E plin de idioti pe lumea asta. Hai sa va spun una tare, reala 100%: am un nepot, elev la Vianu. Un domn Ioan Prunoiu, care preda religia, le-a dat (n.r. – elevilor) test cu doua intrebari:

1.Ce ar fi facut Fecioara Maria daca ar fi primit o invitatie in club Colectiv?
2.Ce ar fi facut Fecioara Maria daca ar fi fost invitata la un mars impotriva Guvernului?

Daca in urma acestei postari nepotul meu va fi persecutat didactic de imbecilul asta, il strang de gat cu mana mea. Crestineste”, a scris Vancica.

Si la Colegiul ”A.D. Xenopol” s-au semnalat intamplari similare. Profesorii de religie le explica elevilor ca muzica rock are efecte deosebit de grave asupra lor, intrucat ea pregateste acceptarea de catre omenire a Satanei.

„Propaganda care se face rockului face parte din planul de pregatire a unei noi ere in care toate religiile monoteiste sa fie inlocuita cu o religie unica, New Age. Aceasta noua religie pregateste acceptarea de catre omenire a unui Mantuitor nou, Anti-Hristos, pe motiv ca el va rezolva totul”, arata un material redactat de profesori, impartit elevilor si distribuit pe Facebook.

De asemenea, cadrele didactice au mai scris ca structura muzicii rock cine din ceremonia voodoo si ca mesjul „Satan este Dumnezeu” este unul din mesajele ascunse in versurile cantecelor.

„Paul Mc Cartney a declarat ca nimeni dintre noi nu crede in Dumnezeu. Black Sabbath intr-un disc au spus: Isus tu esti uratul. KISS intr-un disc a scris: Diavolul este Dumnezeul tau. Dumnezeul rockului va fura sufletul tau curat. Rolling Stones canta “Sympathy for the Devil”, adica “Simpatie pentru diavol”, care este imnul satanistilor”, mai arata materialul citat.

Totodata, profesorii sustin ca muzica rock are multe denumiri diabolice. Astfel, literele initiale ale trupei AC/DC inseamna antichrist/moarte pentru Cristos, iar literele initiale al formatiei KISS inseamna regi in slujba lui Satan.

Potrivit materialului redactat, „Piesa rain Man a lui Eminem nu are nici un sens, rosteste numere la intamplare, iar la sfarsitul piesei spune ca sufletul lui este posedat de acest diavol. Ceata lui Lucifer se ocupa si cu muzica si de aceeea sunt atat de malefici in ceea ce fac si le iese atat de bine”

„Rolling Stones canta ‘Sympathy for the devil’, simpatie pentru diavol, care este imnul satanistilor”. Conducatorul Formatiei, Mick Jagger, este vandut diavolului, a fost initiat de doua vrajitoare, fiind numit demonul rock-ului si John Lennon spune crestinismul se va pierde, va dispare, suntem mai populari decat IIsus”, sustin profesorii de religie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Rusia: Sef de grupare mafiota, eliberat pentru a lupta in Ucraina. „Nu ma vor lua prizonier. Chiar daca raman fara gloante, voi continua sa lupt cu dintii”

Un cunoscut lider rus al crimei organizate a parasit colonia penitenciara in care isi ispasea…

O oră ago

Surse: Remaniere guvernamentala dupa alegerile locale. „Adrian Vestea sigur pleaca”

Dupa alegerile locale si europarlamentare, de pe data de 9 iunie, va avea loc o…

5 ore ago

Amendat cu 9000 de dolari, inculpatul Donald Trump risca si inchisoarea. Judecatorul il acuza de ofensa adusa juratilor si martorilor

Judecatorul Juan Merchan, care prezideaza procesul penal de la New York al lui Donald Trump…

30 de minute ago

Iohannis a promulgat legea, alegerile prezidentiale vor avea loc cu trei luni inainte ca presedintele sa-si finalizeze mandatul

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea care stabileste ca alegerile pentru presedintele Romaniei pot…

54 de minute ago

O noua tragedie stupida in Romania. O fetita de 4 ani si bunica ei au murit dupa ce ar fi consumat peste stricat

O fetita de 4 ani si bunica ei au murit, luni, in Calarasi dupa ce…

3 ore ago

Iohannis a depus cerere de pensionare, postul sau de profesor de fizica la Colegiul National „Samuel von Brukenthal” devine vacant

Klaus Iohannis a depus cerere de pensionare din postul de profesor. Astfel, catedra de profesor…

2 ore ago