externe

Intrunire a 48 de bossi mafioti din Azerbaidjan, Daghestan, Armenia si Tadjikistan langa Moscova. Politia i-a saltat pe toti dintr-un restaurant

O intalnire a unor sefuri de clanuri mafiote din patru tari foste URSS a fost sparta de politie si de Serviciul Federal de Garda, anunta presa rusa. Aproximativ 50 de mafioti au fost retinuti.

Intalnirea a avut loc in dupa-amiaza zilei de 6 februarie, „pentru a discuta probleme”, intr-un restaurant din orasul Mytishchi, aflat la mai putin de 20 de kilometri de Moscova.

In jurul orei 16.00, restaurantul a fost inconjurat de masini si dube de politie. Zona a fost izolata. Potrivit martorilor oculari, unii dintre cei aflati in restaurant au incercat sa fuga, dar au fost retinuti.

In total, au fost retinuti 48 de nativi din Azerbaidjan, doi nativi din Daghestan si cate un reprezentant al Armeniei si Tadjikistanului. Le-au fost confiscate telefoane, precum si cinci pistoale si chiar o carabina Saiga.

In total, aproximativ o suta de forte de ordine au fost implicate in arestari.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

SUA vor trimite arme in Ucraina prin Germania si Polonia: „Pentagonul a impachetat deja lucrurile si le-a depozitat in locurile potrivite, gata de plecare”

In urma aprobarii de la Washington, lucrurile au inceput sa se miste foarte repede: transporturile…

24 de minute ago

S-au suparat moldovenii pe Ciolacu. Asociatie din Iasi: „Despre ce jignire personala ar fi fost vorba daca Buzaul era in Moldova?”

Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei ii cere explicatii premierului Marcel Ciolacu, dupa ce a acesta a…

58 de minute ago

Reactie furioasa a Kremlinului dupa ce Parlamentul European a refuzat sa recunoasca rezultatul alegerilor prezidentiale din Rusia

Parlamentul European debordeaza de contradictii interne si s-a transformat de mult timp intr-un generator de…

27 de minute ago

Avocatul lui Ion Iliescu: „E bine, sanatos, mai traieste inca 100 de ani” – Video

Avocatul lui Ion Iliescu, Adrian Georgescu, a anuntat vineri ca fostul presedinte este "bine si…

3 ore ago