Iohannis, atras intr-o actiune de imagine in favoarea Antena 3. Cum a fost PACALIT presedintele

news

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la o actiune caritabila in beneficiul militarilor romani raniti in teatrele de operatiuni. Insa evenimentul a fost confiscat de Antena 3, care a titrat ca presedintele a pedalat alaturi de Adrian Ursu, director editorial al postului.

Evenimentul „Pedalam pentru Invictus 2017” a fost organizat de doua organizatii, Asociatia Povestasii si Invictus Romania.

Conform informatiilor de pe site-ul Asociatiei Povestasii, presedintele Asociatiei este Adrian Ursu, vicepresedinte este sotia sa, Carmen Avram, iar printre membri se regasesc jurnalistii Adrian Manutiu si Nadina Campean, cu totii facand parte din trustul Intact.

Evenimentul a fost larg mediatizat de Antena 3, a titrat pe burtiera ca Iohannis pedaleaza alaturi de Adrian Ursu.

iohannis

Iohannis a declarat, dupa ce a desfasurat trei ture de bicicleta (aproximativ 10 kilometri), ca nu a stat prea mult timp sa se gandeasca daca vrea sa participe, apreciind initiativa ca fiind binevenita.

“A fost excelent. Am aflat de aceasta initiativa, am judecat cateva secunde si m-am decis sa particip. In primul rand, mi-a facut mare placere sa pedalez alaturi de eroii nostri militari care vor sa participe intr-o competitie sportiva. Este foarte important de stiut ca Romania participa cu trupe in multe teatre de operatii si doar in Afganistan avem 25 de eroi decedati si peste 100 de eroi raniti. Multi dintre acesti eroi raniti vor sa participe in competitii sportive. Tin la ei la fel cum tin la toti militarii nostri.”

Iohannis a adaugat si ca Romania are nevoie de mai mult sport.

“Am pedalat, am mers cu bicicleta, cred ca este un lucru bun si in Romania avem nevoie de mai mult sport, de mai multa miscare si de mai multi sportivi de performanta.”

“Pentru toate aceste lucruri, am dorit sa vin aici, sa pedalez, am pedalat trei ture, a fost foarte placut, am avut si ocazia sa discut cu participanti, cu organizatori. Ii felicit si pe organizatori si le urez succes militarilor care vor participa la Invictus.”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: