politica

„Iohannis va plati”. Dancila, marioneta mafiei PSD, se bucura de decizia CCR privind amnistia si gratierea

Premierul Viorica Dancila sustine ca presedintele Klaus Iohannis „va plati” in contextul deciziei CCR privind amnistia si gratierea. „(…) Asa cum fiecare dintre noi platim pentru deciziile pe care le luam, cred ca si presedintele Klaus Iohannis va plati politic, cel putin, pentru aceasta decizie”, spune Dancila.

Viorica Dancila a fost intrebata, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita, cum vede decizia Curtii Constitutionale si faptul ca presedintele Klaus Iohannis a facut referendumul pentru justitie.

„In primul rand, vom astepta motivarea Curtii Constitutionale pentru a vorbi despre urmatorii pasi pe care trebuie sa-i facem. Este clar ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa-si asume aceasta decizie care, iata, nu este constitutionala, Curtea Constitutionala a spus deja acest lucru si cred ca, asa cum fiecare dintre noi platim pentru deciziile pe care le luam, cred ca si presedintele Klaus Iohannis va plati politic, cel putin, pentru aceasta decizie.

Pentru ca de fiecare data s-a aratat cu degetul catre Partidul Social Democrat, daca noi luam o decizie care pe urma era neconstitutionala, sunt convinsa ca toti veneau si acuzau Partidul Social Democrat. Cred ca trebuie sa existe o masura egala pentru toti si sper ca presedintele Klaus Iohannis sa-si asume aceasta decizie”, a afirmat Dancila.

Intrebata daca sustine ideea avansata de Calin Popescu Tariceanu conform careia seful statului ar trebui sa-si dea demisia, Dancila a raspuns: „Nu comentez acest lucru, nu vreau sa vorbesc despre acest lucru, dar este clar pentru mine, pentru PSD este clar ca presedintele Romaniei a gresit atucni cand a venit cu aceasta propunere, care s-a dovedit pe urma a fi neconstitutionala”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

9 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

10 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

10 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

10 ore ago