Ion Cristoiu sustine ca in TIR-urile incarcate cu cereale din Ucraina se transporta droguri

news

Ion Cristoiu, TIR-uri, Ucraina, cereale, droguri

Cunoscutul analist politic, Ion Cristoiu, specializat in „rezisti” si in intrebari metafizice, de tipul „cine le-a dat manifestantilor lasere”, se lanseaza pe o noua pista de speculatii, mai mult sau mai putin logice. El afirma ca fenomenul drogurilor, care a luat amploare in Romania in ultimii ani, ar putea avea legatura si cu TIR-urile incarcate cu cereale care vin din Ucraina.

„Pe frontiera noastra cu Ucraina trec droguri. Traficul de droguri vine din Ucraina, trece pe la noi. Intrebare pe care le-o pun eu lui Catalin Predoiu, Ciolacu, lui Ciuca si lui Iohannis: controleaza cineva, verifica cineva daca sub pretextul trecerii cerealelor trec droguri?

Cineva sa-mi spuna mie ca intr-un TIR din ala, jumatate de TIR nu sunt droguri. Austria are date ca pe frontiera asta la noi este svaiter, intreb inca odata in modul nu oficial, asa modest, pe Klaus Iohannis, pe Ciolacu, pe Ciuca si pe tristul de Predoiu. Intreb, verifica suspiciunea ca sub pretextul cerealelor trec droguri, nimeni nu verifica.”, a spus Ion Cristoiu.

Reamintim ca motivul pentru care Austria refuza in continuare sa accepte Romania in spatiul Schengen se refera exclusiv la migratia ilegala, guvernul de la Viena sustinand ca tara noastra ar fi o poarta de acces a migrantilor asiatici si africani in Uniunea Europeana. Niciun oficial austriac nu a declarat public ca refuzul ar fi legat cumva de traficul de droguri dinspre Ucraina catre Romania.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: