politica

Iritare mare la varful PSD dupa ce Cliseru a dat vina pe Carmen Dan. Reactia lui Dancila, prefectul este chemat la raport

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri,ca va avea o discutie cu ministrul de Interne si cu prefectul Capitalei despre controversele privind ordinul de interventie dat jandarmilor la protestul din 10 august si despre inregistrarea video in care apare Speranta Cliseru chestionata de un cetatean.

„Nu as vrea sa vorbesc despre acest lucru (interventia de pe 10 august – n.r.), a dat explicatii si a prezentat un raport doamna ministru Carmen Dan. Am spus de nenumarate ori ca eu nu vreau sa acuz sa absolv pe cineva de vreo vina, dar pentru mine este important, ca atunci cand se fac acuzatii acestea sa fie bazate pe probe concrete”, a declarat Viorica Dancila, referitor la controversele despre ordinul de interventie dat jandarmilor la protestul din 10 august.

Ea a fost intrebata si de inregistrarea in care un cetatean ii cere prefectului Capitalei sa spuna ca ministrul de Interne a mintit.

”Aceste lucruri se vor discuta la Guvern, nu am avut inca o discutie cu prefectul sau cu ministrul Carmen Dan”, a afirmat premierul, citata de Mediafax.

Precizarile vin dupa ce un cetatean a postat pe Facebook o inregistrare video cu prefectul Capitalei, Speranta Cliseru. Acesta ii cere Sperantei Cliseru sa vorbeasca despre protestul din 10 august si sa recunoasca faptul ca ministrul Carmen Dan si liderul PSD, Liviu Dragnea, au mintit. Prefectul a raspuns: „Asta am spus”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul din fata Primariei Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

2 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

2 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

2 ore ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

2 ore ago