Categories: externe

Israelul s-a enervat, anunta ca este gata sa bombardeze palatul presedintelui Siriei. Vladimir Putin a fost deja avertizat de premierul israelian

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu i-a transmis lui Vladimir Putin ca daca Iranul va continua sa-si extinda influenta in Siria, Israelul va bombarda palatul presedintelui sirian Bashar al Assad, din Damasc.

Oficialul israelian a mai spus ca daca nu se produc schimbari serioase in regiune, se va asigura ca acordul de incetare a focului, la care au ajuns Statele Unite si Rusia in Astana, Kazahstan, va fi anulat, scrie publicatia jpost.com.

Avertizarile au fost transmise, saptamana trecuta, la Soci, in timpul intalnirii dintre premierul Benjamin Netanyahu si presedintele rus Vladimir Putin.

Premierul Benjamin a fost insotit la intalnirea cu Putin de catre Yossi Cohen, directorul Mosad – serviciul de informatii externe al Israelului, si ministrul Ze’ev Elkin, (partidul Likud ) care a fost si translatorul sau. Aceasta este a patra calatorie a lui Netanyahu in Rusia din ultimele 16 luni si cea de-a sasasea sa intalnire cu Putin in acest interval de timp.

Netanyahu a spus ca majoritatea discutiilor sale cu Putin s-au concentrat asupra situatiei din Siria.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ana Tudose

Share
Published by
Ana Tudose

Recent Posts

Pretul saormelor s-a dublat in Germania, problema a fost dezbatuta chiar si de cancelarul Scholz. Un nou termen isi face loc in politica germana: donerflatia

In Germania, doner kebab (similar cu faimoasa saorma din Romania), odinioara accesibil, a devenit emblema…

30 de minute ago

Unde au gresit garzile de corp ale lui Robert Fico: „Era haos acolo, acest lucru e evident si este vorba despre un esec”

Mai multi experti din Slovacia au criticat joi masurile de securitate pentru protectia premierului Robert…

15 minute ago

Avion Boeing in flacari, avand 468 de oameni la bord. Datorita pilotului, nimeni nu a fost ranit

Un avion de linie care transporta 468 de persoane din Indonezia catre Arabia Saudita a…

2 minute ago

Catalin Drula: „Guvernarea inepta si abuziva a dus economia Romaniei intr-un dezastru. Incep sa o spuna si institutiile internationale, si guvernatorul BNR”

Liderul USR, Catalin Drula, a declarat joi ca "guvernarea inepta si abuziva PSD-PNL a dus…

22 de minute ago