Categories: politica

Izbucneste o noua criza politica. Tudose confirma tensiunile cu Dragnea si acuza lideri din PSD ca vor sa controleze guvernul: „Vom discuta barbateste”

Premierul Mihai Tudose a confirmat, luni seara, intr-un interviu la Antena 3 ca exista tensiuni intre el si presedintele PSD, Liviu Dragnea. „N-as putea spune ca suntem intr-un moment fericit al relatiei cu Liviu Dragnea. Nu am nimic sa-mi reprosez in aceasta relatie. Maine vom discuta, barbateste, despre toate”, a anuntat Tudose.

„Concluzia serii este ca va trebui sa umblam la guvern si sa stabilim o relatie corecta cu partidul. N-as putea spune ca suntem intr-un moment fericit al relatiei cu Liviu Dragnea. Nu am nimic sa-mi reprosez in aceasta relatie. Maine vom discuta, barbateste, despre toate. Sunt lideri in partid care sunt nemultumiti ca nu pot controla guvernul”, a acuzat Tudose.

El considera ca sondajul dat publicitatii de Marius Pieleanu, care ar arata o prabusire a increderii in partid, este o „facatura” pusa la cale de „colegi din PSD”.

„Luandu-ma dupa posturile unde a rulat sondajul atunci cred ca este o facatura a unor colegi de partid”, a subliniat Tudose.

El a mentionat ca va solicita, in cadrul partidului, remanierea mai multor ministri, printre care se afla si cei cu probleme penale. „Mai sunt cel putin inca doi ministri pe care o sa-i rog sa paraseasca guvernul, pe langa cei cu probleme penale, care creeaza probleme si la nivel de perceptie publica si la nivel de Comisie Europeana”, a anuntat premierul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Intalnirea lui Iohannis cu Biden, ce a discutat cu presedintele SUA despre trimiterea de rachete Patriot catre Ucraina: „Este inacceptabil sa ramana Romania fara aparare antiaeriana”

Presedintele american Joe Biden l-a laudat marti pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru lidershipul sau…

6 ore ago

O chitara detinuta de Prince ar putea aduce 600.000 de dolari la licitatie

Una dintre chitarele lui Prince, folosita de regretatul muzician pe scena la apogeul carierei sale…

15 ore ago

Tupeul clanului Doldurea. Patronul statiei GPL a depus plangere penala impotriva a trei comandanti ai pompierilor

Casa de avocatura care ii reprezinta pe patronii statiei GPL de la Crevedia a anuntat,…

13 ore ago

Ciocniri intre politie si protestatarii pro-palestinieni la Amsterdam

Mii de persoane au marsaluit, marti, in capitala Tarilor de Jos, la o zi dupa…

14 ore ago