politica

Jaf colosal la Primaria Sector 1. Clotilde Armand anunta masuri urgente de „reorganizare”: „Sa oprim cat mai rapid hemoragia fondurilor noastre”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat ca propune in sedinta Consiliului Local de vineri un proiect de reorganizare a autoritatii locale.

„Astazi prezint in Consiliul Local un proiect de reorganizare. Propun sa aducem in cadrul Primariei trei servicii care erau gestionate total eronat. Este vorba despre piete, scoli si spitale si Centrul Cultural. Pot da multe exemple de achizitii frauduloase decise in aceste servicii. Imi doresc sa oprim cat mai rapid hemoragia fondurilor noastre. Vechea administratie a falimentat cea mai bogata primarie din Bucuresti. Avem un deficit abisal si cred ca nimeni nu-si doreste sa ajungem in incapacitate de plata pentru furnizori si salarii. Am gasit la Primaria Sectorului 1 o situatie de criza grava, inteleg sa raspund cu masuri de criza, cu masuri urgente”, a spus Clotilde Armand, intr-un clip video postat, vineri, pe Facebook.

Ea a facut apel la toti consilierii locali, indiferent de culoarea politica, sa isi asume acest proiect de reorganizare.

„Propun acest proiect de reorganizare ca sa plecam pe baze noi, intr-o situatie de mare gravitate financiara pentru comunitate. Sper ca toata lumea sa inteleaga acest lucru, nu ne mai putem juca cu banii publici. Ii rog pe toti consilierii locali, indiferent de culoarea lor politica, sa nu fie iresponsabili cu soarta comunitatii locale. Ii rog sa-si asume acest proiect de reorganizare”, a adaugat Clotilde Armand.

„Oameni buni, cea mai bogata primarie din Romania a ajuns cea mai saraca datorita nechibzuintei, incompetentei si coruptiei. Iar ceea ce vedem acum este doar inceputul”, a subliniat Armand.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

38 de minute ago

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

2 ore ago

Mister vechi de 4.000 de ani, descifrat: Cum au fost construite piramidele din Giza. Ce arata imaginile din satelit

Se crede ca un brat al Nilului recent descoperit, ascuns sub nisipul desertului si sub…

41 de minute ago

Elon Musk oficializeaza trecerea de la Twitter la „X.com”. Acesta va furniza si servicii financiare

Schimbarea de identitate a Twitter este completa. Miliardarul american Elon Musk a anuntat vineri, pe…

36 de minute ago

Ignorand total faptul ca Rusia este stat agresor, China acuza SUA ca ar fi „direct responsabile de crearea si amplificarea crizei ucrainene”

Statele Unite sunt direct responsabile pentru crearea si dezvoltarea crizei ucrainene pana la stadiul actual,…

2 ore ago