news

Jocul murdar al „vulpoiului” Tudorel Toader. De ce a ales-o tocmai pe Adina Florea pentru sefia DNA

Tudorel Toader a desemnat-o pe Adina Florea pentru sefia DNA stiind ca presedintele Iohannis va fi obligat sa o respinga, intrucat aceasta are dosar la DNA. Conform legii, Iohannis nu va mai putea sa respinga si o a doua propunere, prin urmare Toader va instala in fruntea DNA pe cine doreste coalitia PSD-ALDE.

„Vulpoiul Tudorel Toader i-a dat iarasi un mare sah lui Iohannis, prin propunerea la sefia DNA; o doamna procuror cu dosar penal. Dosar facut de cine? De DNA-ul condus de mult-regretata LCK. Adica, o penala! Poate dl presedinte sa numeasca sef la DNA o penala? Eu zic ca nu are cum! Se prabuseste tot esafodajul de mucava pe care sta sistemul de principii al presedinetelui. O va respinge? Aproape 100%; nu are cum sa ia alta decizie…

Dar poate respinge o singura data! Urmatoarea propunere a lui Tudorel Toader va trebui sa fie acceptata. C-asa-i in tenis…”, a explicat Ionut Popescu, fost ministru al Finantelor, pe Facebook.

Adina Florea este vizata intr-un dosar de coruptie, privind fapte de trafic de influenta, abuz in serviciu, fals si favorizarea faptuitorului, dosar in care Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus redeschiderea urmaririi penale, la cererea sefului Sectiei I DNA Gheorghe Popovici.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

2 ore ago

Presshub: Centrala nucleara de la Cernobil: 38 de ani de la accident si 2 ani de la deocupare

Acum treizeci si opt de ani a avut loc un accident la centrala nucleara de…

O oră ago