externe

Joe Biden, injurat in direct de Craciun de un sustinator al lui Trump. Cum a reactionat presedintele SUA

Un slogan vulgar anti-Biden a creat un moment jenant, vineri, in timpul convorbirilor telefonice ale lui Joe Biden cu copiii care urmareau zborul lui Mos Craciun, cand un tata a spus: „Let’s go Brandon”, informeaza The Guardian.

Sloganul este de fapt un cod pentru  „Fuck Joe Biden”.

Biden si sotia sa, Jill Biden, raspundeau la apelurile in sistemul Santa Tracker al Comandamentului nord-american de aparare aerospatiala, care urmareste evolutia saniei ghidate de reni a Mosului pentru milioane de copii.

La finalul unui apel, un parinte care a spus ca se numeste Jared, i-a transmis lui Biden: „Craciun fericit si ‘Let’s go Brandon'”

„Sa mergem Brandon, sunt de acord”, a raspuns un Biden relaxat, inainte de a-l intreba pe Jared daca se afla in Oregon. In acel moment, apelul a fost deconectat.

„Let’s go Brandon” este foarte popular printre sustinatorii lui Donald Trump.

Totul a inceput la finalul unei curse televizate de stock-car-uri Nascar din Talladega, Alabama, pe 2 octombrie. Reporterul NBC Kelli Stavast il intervieva pe castigatorul cursei, pilotul Brandon Brown, moment in care multimea din tribuna din spatele lor au inceput sa scandeze „Fuck Joe Biden”.

Aceasta a fost preluata clar pe inregistrarea audio a emisiunii. Fie din greseala, fie ca o incercare de a abate atentia de la injuraturile in direct, jurnalista i-a spus pilotului Brown ca multimea il incuraja cu scandari de „Let’s go Brandon”.

Asa s-a nascut un meme.

Potrivit unui sondaj Gallup recent, doar 5% dintre alegatorii care se identifica drept republicani aproba in prezent performanta presedintelui.

Acelasi sondaj arata ca rata generala de aprobare a lui Biden a scazut la 43%.

Urmareste-ne si pe:
Mara Popescu

Share
Published by
Mara Popescu
Tags: joe biden

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

4 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

4 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

4 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

4 ore ago