news

Jurnalist, despre Cumpanasu: „S-a ajuns prea departe cu diversiunea creata de acest caraghios”

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri ca poate face un control la Institutul National de Medicina Legala (INML) „Mina Minovici” din Capitala doar din punct de vedere administrativ, in contextul in care Alexandru Cumpanasu a cerut verificari la aceasta institutie cu privire la gestionarea informatiilor despre expertizele efectuate in cazul Caracal. Jurnalistul Mircea Marian afirma ca „-sa ajuns prea departe cu diversiunea creata de acest caraghios”, facand referire la Cumpanasu.

„Nu stiu ce contine plangerea (lui Alexandru Cumpanasu – n.r.) . Voi merge la Ministerul Sanatatii, am stabilit o intalnire cu domnul Alexandru Cumpanasu pentru depunerea acestei petitii. Voi vedea ce contine aceasta petitie, dar insist: din punct de vedere legal, Ministerul Sanatatii administreaza INML si nu pot sa fac altfel de verificari decat acestea. Pot sa fac un control din punct de vedere administrativ”, a spus Pintea la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”.

Intrebata daca apreciaza ca ar fi necesar un control la INML, Pintea a raspuns: „Eu cred ca ar fi bine sa lasam specialistii sa isi faca treaba”.

Jurnalistul Mircea Marian critica dur slugarnicia ministrului Sanatatii in fata lui Cumpanasu.

„Alexandru Cumpanasu a fost primit de catre ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si, dupa discutia cu doamna ministru, aceasta a trimis corpul de control la institutul medico-legal. Nu Cumpanasu e un nemernic la faza asta, el isi urmareste interesul mediatic.

Doamna ministru trece dincolo de orice limita a penibilului, primindu-l pe acest impostor si primind ordine de la el. Cate ONG-uri care monitorizeaza situatia din spitalele de psihiatrie au avut discutii direct cu ministrul Sanatatii, discutii urmate de masuri imediate?

Eu nu-i stiu pe specialistii de la INML, dar sa vina un alde Cumpanasu, un clantau finantat de militie, si sa-i acuze ca nu si-au facut meseria e dincolo de imaginatia mea.

S-a ajuns prea departe cu diversiunea creata de acest caraghios”, a scris Marian pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Traficanti de droguri de mare risc, retinuti in Bistrita. Unul dintre ei este acuzat si de viol asupra unei persoane minore

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a…

56 de minute ago

Regele Charles al III-lea va participa la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la „Ziua Z”, in Franta

Regele Charles al III-lea intentioneaza sa calatoreasca, luna viitoare, in Franta pentru ceremoniile care vor…

O oră ago

Rusii folosesc prizonierii din Vovchansk, Harkov, ca „scuturi umane”, spun oficialii ucraineni. „Au existat si executii de civili”

Fortele rusesti au capturat zeci de civili in orasul de frontiera Vovchansk, a declarat un…

2 ore ago

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

3 ore ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

21 de ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

21 de ore ago