Categories: news

Klaus Iohannis, din nou intr-o postura surprinzatoare: „The President was with us”

Presedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat alaturi de mai multi tineri pe Varful Negoiu din Muntii Fagaras, imaginea fiind postata pe Facebook de un clujean, alaturi de mesajul „The president was with us” (Presedintele a fost cu noi – n.r.).

Fotografia a fost publicata pe Facebook de Nicolae Pop, din Cluj, insotita de mesajul: „Am urcat pe munte cu acest grup de tineri. The President was with us” (n.r. – presedintele a fost cu noi), scrie News.ro.

In imagine, seful statului poarta haine sport si este inconjurat de zece tineri. Ei se afla pe Varful Negoiu din Muntii Fagaras.

Nu este pentru prima data cand presedintele Iohannis urca pe munte. In luna august, el a postat pe Facebook o fotografie in care se afla la Balea Lac, marturisind ca drumetiile montane raman o pasiune pentru el si ca Romania are, probabil, cele mai spectaculoase peisaje din Europa.

„Drumetiile montane raman o pasiune pentru mine asa ca am urcat din nou pe munte. Va spun cu toata sinceritatea: avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa. Merita sa le descoperiti! ‪#‎BaleaLac‬”, scria atunci Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Popularitatea SUA scade la nivel mondial, sustine un nou studiu. China si Rusia castiga in special in regiunile sarace

Popularitatea Americii ca putere globala scade la nivel mondial, in special in tarile cu majoritate…

4 minute ago

Teodosie, trimis in judecata de DNA. Alaturi de arhiepiscop va fi in sala de judecata si consilierul acestuia, Ilie Petre

Procurorii DNA Constanta au dispus, miercuri, trimiterea in judecata a lui IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.…

2 ore ago

Rares Bogdan: „Candidatul nostru la Presedintie se numeste Nicolae Ciuca, generalul Nicolae Ciuca. Este obligat prin statutul partidului sa candideze”

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat miecuri ca Nicolae Ciuca este candidatul partidului la presedintie,…

2 ore ago

Romania, pe locul 89 in topul celor mai atragatoare tari pentru cei care vor sa lucreze in strainatate. Pe primul loc se afla Marea Britanie

Romania se afla pe locul 89 in clasamentul celor mai atragatoare tari pentru cei care…

5 ore ago

La ce e buna „facultatea”: Radu Mazare sustine ca dupa gratii „l-a descoperit pe Dumnezeu” si frecventeaza cercurile de lectura de la Penitenciarul Jilava

Dupa o viata condimentata din plin cu chefuri, paranghelii, masini luxoase si femei frumoase, Radu…

4 ore ago