politica

Kovesi si-a publicat noua declaratie de avere. Ce salariu are cea mai hartuita femeie din Romania

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si-a depus in data de 17 mai 2018 o noua declaratie de avere. Potrivit documentului, veniturile din salariu ale Laurei Codruta Kovesi au crescut.

Potrivit declaratiei de avere depuse la data de 17 mai 2018, Laura Codruta Kovesi nu detine terenuri, nici masina si nici bijuterii sau obiecte de arta care sa depaseasca valoare de 5.000 euro. Kovesi are in schimb un apartament de 2 camere in Bucuresti, cu o suprafata de 54,74 mp, cumparat in 2007 prin credit ipotecar.

Fata de declaratia de avere precedenta, in conturile sefei DNA a intrat suma de 10.000 de euro provenita din partajul succesoral ca urmare a decesului tatal ei.

De asemenea, potrivit actualei declaratii de avere Laura Codruta Kovesi nu are datorii, ceea ce inseamna ca si-a achitat in avans un credit in valoare de 45.000 euro la BRD, scadent in 2033, care aparea in precendenta declaratie. Mai mult, in noua declaratie de avere, Kovesi are cinci conturi deschise la BRD, doua in EURO si trei in lei, in care detine adunat 11.121 lei si 35.474 euro (in care sunt inclusi si cei 10.000 de euro din partajul succesoral).

Potrivit declaratiei de avere, Laura Codruta Kovesi a incasat mai multi bani din salariu in 2017, respectiv 265.932 RON, fata de 189.281 lei cat a primit in 2016.

De asemenea, sefa DNA a incasat 63,35 RON reprezentand dobanda aferenta unui cont de economii de la BRD.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul din fata Primariei Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

2 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

2 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

2 ore ago

Rares Bogdan explica de ce apare pe afis langa Lia Olguta Vasilescu: „Sunt perceput ca fiind patriot”

Rares Bogdan a fost intrebat, sambata, in emisiunea Insider Electoral de la Prima Tv, despre…

2 ore ago