La 79 de ani, Melescanu spera ca Dan Voiculescu il va face ambasador: „Imi voi continua activitatea ca diplomat”

politica

Teodor Melescanu si-a anuntat, duminica, decizia de a nu mai candida pentru un nou mandat de parlamentar. Melescanu nu a prins loc pe nicio lista de partid, el fiind acum membru in partidul lui Dan Voiculescu, PPU-SL.

Melescanu s-a manifestat intentia de a-si continua activitatea in diplomatie, desi are 79 de ani: „imi voi continua activitatea didactica, academica si voi ramane, atata vreme cat traiesc, un diplomat in slujba Romaniei”.

Citeste si: Melescanu s-a inscris in al 6-lea partid al carierei de traseist, partidul lui Voiculescu: „Vreau sa aduc ceva nou in politica”

„12 ani, 4380 zile, 350040 ore, 62208000 clipe, atat am petrecut ca reprezentant al poporului in Parlamentul Romaniei. Daca doar zece procente din acest timp (si va asigur ca au fost mult mai multe), au fost remarcabile, ma pot simti cel mai realizat si binecuvantat om; si chiar asa ma simt.

Am participat la elaborarea, amendarea si votarea a sute de legi, care astazi sunt coloana juridica a democratiei romanesti. Niciodata nu m-am considerat un politician, ci un diplomat de cariera in slujba Romaniei si a romanilor.

Tara, poporul meu, mi-au oferit mult si sunt mandru ca am putut sa dau inapoi o parte.

In orice functie am fost, la orice dezbatere am participat, am avut un singur obiectiv: binele poporului meu. Niciodata nu am fost in slujba politicienilor momentului.

Desi puterile ma tin multumita Lui Dumnezeu si vad ca in democratii consolidate, la varsta mea poti ajunge presedinte de tara, am hotarat sa nu mai candidez pentru un nou mandat de parlamentar. Las locul tinerilor, sa-si dovedeasca devotamentul pentru Romania prin munca lor in Parlament. Sunt convins ca vor face o treaba buna.

Eu imi voi continua activitatea didactica, academica si voi ramane, atata vreme cat traiesc, un diplomat in slujba Romaniei”, a scris Melescanu pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: