news

„La naiba, PSD”, scris cu litere de 10 metri pe insula formata pe Dunare la Galati

Mesajul „La naiba, PSD” a fost scris pe nisip, sambata, pe insula formata pe Dunare, in dreptul orasului Galati, fiind vorba de un text care se intinde pe o lungime de 100 de metri, unde fiecare litera are 10 metri.

Galatenii care au trecut, sambata, pe faleza Dunarii au constatat ca pe insula formata in mijlocul fluviului, in dreptul orasului Galati, scrie cu litere uriase „La naiba, PSD”.

Mesajul poate fi vazut din avion, de pe vapoarele care trec pe fluviu, dar si de pe cele doua maluri, cel galatean si cel tulcean, informeaza Mediafax.

Mesajul a fost realizat de sapte persoane care timp de cateva ore au sapat in nisipul din care este formata insula de pe Dunare.

La final, cei care au participat la realizarea mesajului au filmat insula cu o drona, astfel incat imaginile sa fie transferate si postate pe facebook.

Mesajul anti PSD va ramane pe insula pana cand apa va acoperi literele de mari dimensiuni.

Mesaje anti-PSD au mai aparut intr-un lan de grau, pe un banner purtat la mare inaltime de un parasutist, in galeriile de fotbal si pe pe un deal din Cluj.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

2 ore ago

Premierul scotian Humza Yousaf, asteptat sa demisioneze astazi din functie, din cauza esecului de a obtine in continuare sprijin pentru un guvern minoritar

Premierul Scotiei, Humza Yousaf, va demisiona din functia de prim-ministru al Scotiei chiar astazi, potrivit…

9 minute ago

Curtea Penala Internationala de la Haga ar putea emite un mandat de arestare pe numele premierului israelian Beniamin Netanyahu, pentru crime de razboi

Oficialii israelieni se tem tot mai mult ca instanta juridica suprema de pe glob, Curtea…

26 de minute ago

Un bucurestean a castigat Marele Premiu la 6 din 49, in valoare de peste 3,5 milioane de lei, cu un bilet pe care a dat 10 lei si 50 de bani

 Un bucurestean sau o bucuresteanca (inca nu i se cunoaste identitatea) a castigat ieri marele…

28 de minute ago

Clotilde Armand: „Ciolacu are BAC-ul luat – probabil cu spaga – la 38 ani. Nici Viorica Dancila nu-l intrece in dezacorduri si perle”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o replica foarte taioasa dupa atacurile la care a…

2 ore ago