Legi dure pentru cei care ii injura pe pesedisti. Iordache, anunt dupa ce Nicolicea a fost fugarit in trafic de protestatari

politica

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, duminica, in legatura cu protestarul care l-a apostrofat si urmarit in trafic, duminica, pe Eugen Nicolicea ca aceste iesiri sunt la limita legii si este inadmisibil „modul in care se jigneste”.

„E un comportament normal? Daca cineva are ceva de spus, eu zic sa spuna potrivit normelor legale. Vom analiza ca sa vedem daca legile sunt prea usoare, in ideea ca iti da posibilitatea sa ai un comportament anormal, pentru ca pana la urma cine are ceva de spus se poate comporta totusi civizilat si fara astfel de iesiri. Daca cineva are ceva de comentat vis a vis de o atitudine politica a unui politician, are ocazia, atunci cand sunt alegeri, sa aiba o alta optiune. Sau se poate, daca considera ca a incalcat o lege respectivul, atunci se poate adresa organelor, dar modul in care se jigneste si s-a depasit o anumita bariera cred ca este inadmisibil”, a afirmat Florin Iordache, duminica pentru Mediafax.

Social-democratul a adaugat ca este nemultumit „de iesirile acestea la limita legii”.

”Pana la urma sa vii sa sicanezi un om pentru ca are o alta atitudine sau o alta parere? Pot sa inteleg ca cineva are o alta opinie, dar nu pot sa inteleg ca depaseste un cadru civilizat si normal”, a completat Iordache.

Protestatarul Marian Ceausescu l-a abordat, duminica, pe deputatul PSD Eugen Nicolicea in fata unui imobil in Bucuresti, in timp ce parlamentarul urca in masina, dupa cum se vede in transmisia video de pe pagina de Facebook a protestatarului. Ulterior, acesta l-a urmarit in trafic pe social-democrat.

Nicolicea nu este primul oficial urmarit de catre protestatarii #rezist. Anul trecut, presedintele CCR Valer Dorneanu a fost urmarit si apostrofat pana in fata blocului de protestatarii Cristian Dide si Marian Ceausescu. Ulterior, Malin Bot si alti protestatari au mers acasa la Florin Iordache, unde i-au lipit afise pe garaj.

In legatura cu protestatarii care au vandalizat, in noiembrie 2018, poarta garajului lui Florin Iordache, deputatul PSD a precizat, duminica pentru MEDIAFAX, ca avocatul sau a depus, in luna decembrie, o plangere penala la Parchetul General care isi urmeaza cursul legal.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: