politica

Limbaj la varful PSD. Dancila, catalogata drept „vaca” de Anca Alexandrescu. Acum: „Am inceput sa fiu eu”

Cozmin Gusa, actionar majoritar la Realitatea TV, sustine ca Anca Alexandrescu a fost data afara de Vicorica Dancila dupa ce a vazut un SMS pe telefonul consilierei in care era facuta „vaca”. Gusa afirma ca doi lideri din PSD i-au confirmat aceasta informatie.

„Un episod de-al Vioricai Vasilica, cu consiliera sa, despre care am intrebat de ce o da afara. Mi s-a povestit ca cele doua erau la o intalnire oficiala, iar consiliera s-a dus la baie, iar pe telefonul consilierei Viorica s-a uitat si a vazut ca sunt niste mesaje de la o domnisoara foarte apropiata de Dragnea, in care aceasta intreba: ‘Vaca aia se mai ia de Liviu?’ Iar consiliera raspundea – ‘Las-o dracului de vaca ca n-are atata curaj’! Aceste mesaje mi-au fost confirmate de doua persoane din PSD. Iar de aici s-a produs ruptura cu acea consiliera, pentru ca asa era tratata Viorica Vasilica de la nivel de varf, iar asta a fost un lucru care intr-adevar a intaratat-o!”, a declarat, recent, Cozmin Gusa la Realitatea TV.

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni seara, la TVR, ca a regretat la un moment dat ca a acceptat aceasta functie deoarece nu si-a putut construi propria echipa si a regretat ca nu a luat atitudine atunci cand trebuia sa o faca si ca nu a avut curajul de a fi mai directa si a spune lucrurile care nu ii conveneau.

Dancila a afirmat ca acum a inceput sa fie ea insasi si ca pana acum a mers dupa linii deja trasate. „Am inceput sa fiu eu. Am mers dupa anumite linii deja desenate, dupa anumite mesaje care trebuia sa le scot in spatiu public”, a spus Dancila.

Premierul Viorica Dancila a declarat, la doua zile dupa alegeri, ca exclude orice colaborare pe viitor cu Anca Alexandrescu, cea care i-a fost consilier la Guvern.

„Deci, cu Anca Alexandrescu, exclus. Dupa cum stiti, este consilier onorific pe probleme de comunicare in cadrul aparatului primului-ministru, maine (miercuri – n.r.) o voi revoca din functie”, a raspuns Viorica Dancila. „Si la partid, la fel”, a precizat ea.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Halterofil ucrainean, dublu campion european si participant la Olimpiada, ucis pe front. El lupta ca voluntar impotriva invaziei ruse inca de la inceperea razboiului

Ucraineanul Oleksandr Pieliesenko, dublu campion european la haltere, a fost ucis in razboiul impotriva Rusiei,…

5 minute ago

Aflat intr-o vizita oficiala in Serbia, Xi Jinping declara: „China nu va uita niciodata bombardarea de catre NATO a ambasadei chineze din Belgrad”

China nu va uita niciodata atacul aerian al NATO din 1999 asupra ambasadei chineze din…

35 de minute ago

Sapte tari din UE vor participa la inaugurarea lui Putin, inclusiv Franta. 20 de tari o boicoteaza

Nu toate statele membre ale Uniunii Europene au decis sa ignore asa-zisa inaugurare a lui…

34 de minute ago

Moscova: „Un soldat american a fost arestat in Rusia pentru furt”. Mai multi americani se afla acum in detentie in Rusia

Soldatul american retinut saptamana trecuta in Extremul Orient rus a fost arestat pentru "furt" si…

16 minute ago

Surpriza, a fost anulat primul zbor spatial cu echipaj al Boeing Starliner cu putin timp inainte de lansare. Astronautii erau legati in scaune si gata de decolare

Primul zbor cu echipaj al navei spatiale Boeing Starliner a fost anulat surprinzator cu aproximativ…

35 de minute ago

Comisarul european Thierry Breton cere industriilor de aparare din UE sa treaca la modul „economie de razboi” pentru a ajuta Ucraina

Comisarul european pentru industrie, Thierry Breton, a anuntat ca va facilita tranzitia industriilor europene catre…

39 de minute ago