Lista NOILOR vicepresedinti ai PSD. Oamenii lui Ponta fac scandal, dezvaluie ARANJAMENTELE lui Dragnea

politica

Valeriu Zgonea a fost ales in functia de presedinte executiv al PSD, iar Negrescu, Pop si Vulpescu se numara printre vicepresedintii votati la Congresul extraordinar al partidului de duminica.

Valeriu Zgonea a fost ales in functia de presedinte executiv PSD, numarul doi in partid, cu 2.582 de voturi. Contracandidatul sau, Constantin Nita, a obtinut 1123 de voturi.

Au fost alesi si cei cei 14 vicepresedinti ai PSD (10 barbati si 4 femei). Acestia sunt: Andrei Dolineaschi, Victor Negrescu, Georgian Pop, Ioan Vulpescu, Nicolae Bancioiu, Mihai Tudose, Viorel Stefan, Gheorghe Simon, Petru Gabriel Vlase, Mihai Chirica, Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu, Ecaterina Andronescu si Doina Pana.

Mihai Sturzu, liderul Tineretului Social Democrat (TSD), unul dintre apropiatii lui Victor Ponta si candidat pentru o functie de vicepresedinte al PSD, a aratat ca social-democratii si-au ales conducerea pe baza unor biletele care au circulat prin sala.

Mihai Sturzu a postat pe pagina sa de Facebook doua fotografii in care apare buletinul de vot, alaturi de un biletel cu numele indicate. „A inceput votul ‘democratic’ in PSD. Really?! „, a scris liderul tinerilor social-democrati pe reteaua de socializare.

psd

De altfel, Victor Ponta a plecat din sala congresului PSD fara sa mai voteze. El a promis ca se va intoarce, insa nu a mai aparut pana la inchiderea urnelor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: