politica

Liviu Dragnea a masurat IQ-ul liderilor PSD: „Sunt cativa prosti prin conducerea PSD”

Liviu Dragnea, fostul stapan al PSD, a declarat joi, intr-un interviu, ca sunt „cativa prosti” in conducerea PSD. El a refuzat sa dea si exemple.

Dragnea a sustinut ca, prin intentiile de a modifica forma de guvernamant a Romaniei, liderii PSD fac jocul lui Klaus Iohannis, care ar urmari sa devina prim-ministru dupa ce isi finalizeaza mandatul de presedinte.

„Ce i-a apucat pe astia sa vorbeasca de Constitutie? Nu mai au problema cu preturile, nu-i mai intereseaza nimic decat Constitutia: ‘Trebuie sa facem republica parlamentara, nu mai trebuie sa fie presedintele cum e acum’. Si-l faci pe prim-ministru cu si mai mare putere. Va avea si Guvern, va avea si Parlament si va avea si serviciile, ca vin cu totul, si procurorii. Adica tu vrei sa-l faci pe unu’ mai tatuc decat asta care e acum?

Din informatii pe care le am de la oameni din interior… or fi cativa prosti prin conducerea PSD-ului, dar nu toti. Nu sunt atat de prosti incat sa creada ca nu sunt oameni din PSD care nu-mi spun lucruri din interior, nu pe surse, nu povesti. Asta se stie in PSD, despre acest scenariu.

Problema in PSD nu se pune daca le convine, ci ce ordin primesc. De la Iohannis, direct”, a declarat Dragnea intr-un interviu pentru DC News.

Intrebat cine sunt „prostii” din conducerea PSD, Liviu Dragnea a refuzat sa ofere exemple, sustinand ca „in toate partidele sunt prosti”.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Ciolacu, cu Negoita in spate: „PSD este cel mai european partid din Romania”. Negoita este trimis in judecata in trei dosare penale

Premierul Marcel Ciolacu a pretins, joi, de Ziua Europei, ca "Partidul Social Democrat este cel…

6 ore ago

Record negativ: Venezuela ar putea fi prima natiune care isi pierde toti ghetarii

Venezuela ar putea fi prima natiune din istoria moderna care si-a pierdut toti ghetarii dupa…

6 ore ago

Orban, la Timisoara: „Astazi, in Romania nu este o democratie autentica. Suntem condusi de noua nomenclatura si de noua securitate”

Presedintele Partidului Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca in Romania de astazi…

2 ore ago

Un roman a reusit sa-si faca praf Ferrari-ul intr-un accident intre Turda si Cluj-Napoca

Doi barbati au ajuns la spital si un Ferrari a fost facut praf in urma…

6 ore ago

Zelenski l-a demis pe seful serviciului de protectie si paza dupa ce doi agenti ai acestuia au fost acuzati de complot in vederea asasinarii presedintelui

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a demis joi pe seful serviciului de protectie, la doua zile…

6 ore ago

Slovenia va recunoaste statul palestinian pana la jumatatea lunii iunie

Guvernul sloven a initiat joi procedura de recunoastere a unui stat palestinian ca forma de…

6 ore ago