Categories: politica

„Liviu Dragnea are o inteligenta net superioara cetatenilor acestei tari”. Afirmatie naucitoare a unui cunoscut analist

Sociologul Marius Pieleanu a declarat la un post de televiune ca liderul PSD, Liviu Dragnea, „are o inteligenta net superioara cetatenilor acestei tari”.

Declaratia a fost surprinsa de un utilizator de Facebook.

Legaturile apropiate ale sociologului Marius Pieleanu cu conducerea PSD sunt de notorietate. In ianuarie, el s-a aratat ingrozit dupa ce Liviu Dragnea declarase ca in aprilie sau mai ar urma sa intre la inchisoare.

„Afirmatia domnului Dragnea este extrem de grava. Sper din tot sufletul, pentru sanatatea societatii romanesti si pentru viitorul ei, ca declaratia aceasta sa nu se adevereasca. In urma dezvaluirilor din ultima perioada facute de Sebastian Ghita… sigur ca este posibil un astfel de scenariu. Sper sa mai avem suficiente elemente de echilibru, inclusiv in justitie, care sa se opuna unor astfel de decizii si sa judece in continuare dosarele pe baza unor elemente corecte, cu caracter juridic, iar hotararea sa se ia conform literei si spiritului legii”, a spus Marius Pieleanu la Romania TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Ciolacu prezinta scuze cu jumatate de gura moldovenilor si ataca PNL-ul: „Mama era din Tecuci”

Premierul PSD Marcel Ciolacu a avut, vineri seara, o prima reactie dupa declaratiile jignitoare facute…

O oră ago

SUA vor trimite arme in Ucraina prin Germania si Polonia: „Pentagonul a impachetat deja lucrurile si le-a depozitat in locurile potrivite, gata de plecare”

In urma aprobarii de la Washington, lucrurile au inceput sa se miste foarte repede: transporturile…

3 ore ago

PNL, prima reactie la declaratiile lui Ciolacu privind Buzaul si Moldova: „Dispretuieste moldovenii, sa revina asupra declaratiei”

Presedintele PNL Iasi, deputatul Alexandru Muraru, considera ca declaratiile premierului Ciolacu in legatura cu apartenenta…

2 ore ago

S-au suparat moldovenii pe Ciolacu. Asociatie din Iasi: „Despre ce jignire personala ar fi fost vorba daca Buzaul era in Moldova?”

Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei ii cere explicatii premierului Marcel Ciolacu, dupa ce a acesta a…

4 ore ago