Liviu Marian Pop anunta ca a trecut la partidul lui Dragnea. „Genunche” spune ca aduce „patriotismul in Sectorul 1”

politica

Liviu Marian Pop, fost senator PSD si ministru al Educatiei, a anuntat luni seara ca s-a inscris in partidul lui Liviu Dragnea.

„Buna seara, patrioti! Aducem patriotismul in Sectorul 1, Bucuresti. Va asteptam alaturi de noi”, a anuntat Pop pe Facebook.

„Bine ai venit, Liviu Pop! Te asteapta cu multa speranta toti cei care acum strang semnaturi pentru demiterea Clotildei si a gastii ei de acolo! Sa nu-i dezamagesti!”, s-a anuntat apoi pe pagina APP, mesaj scris cel mai probabil de Codrin Stefanescu.

In noiembrie 2020, Liviu Marian Pop a anuntat ca demisioneaza din PSD. El era suparat ca a ramas in afara listelor parlamentare ale PSD. „Nu pot accepta sa fac parte dintr-o organizatie condusa dictatorial de catre Gabriel Valer Zetea care nu respecta statutul PSD si nici ultimul vot din Comitetul Politic Judetean”, a acuzat Pop, vorbind despre seful PSD Maramures.

Citeste si: Liviu Dragnea dezmembreaza PSD pe tacute: „Avem peste 80.000 de membri si organizatii in absolut toate judetele”

Postarea integrala a lui Liviu Marian Pop din noiembrie 2020:

Astazi m-am retras din Partidul Social Democrat. Este o decizie grea pentru mine in aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta sa fac parte dintr-o organizatie condusa dictatorial de catre Gabriel Valer Zetea care nu respecta statutul PSD si nici ultimul vot din Comitetul Politic Judetean.

Nerespectarea deciziilor democratice ale PSD de catre acesta, coroborat cu aceeasi conduita gresita din campania electorala recenta, ma determina sa fac acest lucru.

A condus si pierdut ultimele 3 campanii electorale si isi doreste acelasi lucru si pentru a 4 a oara. Mai mult, doamna puternica din spatele lui l-a determinat sa nu respecte hotararea democratica a 91 de primari, viceprimari si presedinti de organizatii locale PSD Maramures.

Raman acelasi om care se va implica in a ajuta pe fiecare maramuresean si nu numai. Totodata, raman alaturi de toti colegii si colaboratorii cu care am lucrat in ultimii ani.

Imi rezerv dreptul de a analiza revenirea in PSD doar dupa ce Gabriel Valer Zetea nu va mai fi presedintele organizatiei PSD Maramures. Sa auzim numai de bine si succes tuturor candidatilor.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: