politica

Liviu Plesoianu confirma asteptarile romanilor: „Dancila face praf partidul”

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris, miercuri pe Facebook, ca CEx al PSD a decis „o mare mizerie” si anume „mazilirea” lui Serban Nicolae pentru ca nu a fost de acord sa il sprijine pe Mugur Isarescu in functia de viceguvernator al BNR.

„Ati savarsit azi o mare mizerie: mazilirea lui Serban Nicolae pentru ca nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isarescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele saptamani nu fac nimic altceva decat sa-i tradeze pe oamenii care ne-au votat! Faceti praf acest partid, asta faceti…”, a scris Liviu Plesoianu, miercuri, pe Facebook.

Reactia vine dupa ce Comitetul Executiv a decis ca Serban Nicolae sa nu mai fie liderul grupului PSD la Senat, in locul acestuia fiind propus viceliderul grupului, senatorul de Mehedinti Liviu Lucian Mazilu.

Serban Nicolae a fost si contracadidat al premierul Viorica Dancila la sefia PSD. Totodata, acesta a anuntat ca senatorii social-democrati nu ii sprijina candidatura lui Mugur Isarescu ca guvernator BNR, desi premierul anuntase anterior ca PSD-ALDE au decis, in coaliti,e sa il sustinuta pe Isarescu.

Dancila fusese invitata la discutiile grupurilor parlamentare ale PSD pe tema sustinerii lui Mugur Isarescu, insa aceasta nu ajuns. Ulterior ea a spus ca nu a fost anuntata de o intalnire miercuri cu senatorii la Parlament, pentru a discuta despre sustinerea lui Mugur Isarescu ca guvernator al BNR. Premierul a precizat ca a fost o inadvertenta si ca nu vrea sa acuze pe nimeni.

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului l-a validat, in plen reunit de miercuri, pe Mugur Isarescu in functia de guvernator al BNR, precum si componenta Bancii Nationale. Parlamentarii au votat si reprezentantii Consiliului fiscal.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

2 ore ago

Firea, atac veninos la adresa lui Catalin Carstoiu: „S-a plimbat de campanie cu metroul” – Video

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a l-a atacat chiar si pe Catalin Carstoiu,…

4 ore ago

Echipa olimpica a refugiatilor are 36 de sportivi din 11 tari care vor concura in 12 sporturi

Echipa olimpica a refugiatilor care va participa la Jocurile de la Paris va include 36…

2 ore ago

Coreea de Sud ridica nivelul de alerta impotriva terorismului a cinci ambasade din zona, invocand amenintarile Coreei de Nord

Ministerul sud-coreean de Externe a ridicat joi nivelul de alerta impotriva terorismului pentru cinci birouri…

2 ore ago

Comori regale jefuite in timpul dominatiei coloniale britanice, imprumutate de muzee britanice pentru o expozitie in Ghana

Coliere de aur, o sabie, un tron si zeci de alte comori jefuite in timpul…

2 ore ago

Momentul in care un stalp a fost inghitit de craterul din Slanic. Prefect: „Adancimea craterului este undeva la minim 15 – 18 metri” – Video

Adancimea craterului format prin surparea strazii 23 August din orasul prahovean Slanic este de minimum…

O oră ago