Lovitura CRUNTA pentru Antena 3. Raiffeisen Bank si-a RETRAS reclamele de pe postul lui Gadea

news

Raiffeisen Bank a anuntat ca nu mai are reclame la Antena 3, dupa ce internautii au lansat o campanie de boicotare a produselor care-si fac publicitate la televiziunile trustului Intact.

„Ati calculat riscurile finantarii unui post ca Antena3?”, a scris un internaut pe pagina oficiala de Facebook a Raiffeisen Bank Romania.

„Buna ziua, Raiffeisen Bank nu mai are reclame pe postul Antena 3. Va multumim si va stam la dispozitie pentru orice intrebari legate de produsele si serviciile noastre”, a fost raspunsul oferit de reprezentantii banii, pe reteaua sociala.

banca

Ziare.com a vrut sa afle concret daca decizia Raiffeisen Bank a fost luata in contextul in care fost initiata petitita de boicotare a produselor care au reclama la Antena 3.

Iata raspunsul primit: „Analizam permanent si audientele canalelor media, si afinitatea cu segmentele de clienti deservite de banca, si valoarea de asociere a canalului media cu brandul. In context, am considerat ca putem sa ne atingem obiectivele fara sa includem Antena 3 in mixul de advertising”.

Citeste si: „BOICOTEAZA”, campanie contra abjectiei. Lista companiilor care isi fac RECLAMA la Antena 3

Primul brand care a reactionat dupa campania care indeamna la boicotarea produselor care-si fac reclama la Antena 3 a fost Zuzu, care a transmis joi ca isi pretuieste consumatorii si nu sustine „nici ura, nici razboaiele, indiferent de formele pe care le imbraca, pentru ca distrug, dezbina si dezumanizeaza”.

Citeste si: Cum se RAZBUNA Antena 3 pe Raiffeisen Bank. Mircea Badea: „Maine imi retrag banii”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: